Mstyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki dosyanın adının yanlış yazılması gibi bir durum yok. O dosyalarda düzenleme ve sistemi daha hızlı hale getirebilmek için çalışmalar yapılmaktadır. Bu yüzdende dosyaların adı değişmiş veya başka bir yere atılmış olabilir. Bu bir sorun değildir. Tekrarlıyorum Bu Bir SORUN DEĞİLDİR.

Eminim ki sorunu en kısa sürede çözerler. Herşey sizin bahsettiğiniz gibi kolay olsaydı insanlar bu işlere yüzbinlerce lira yatırmazlardı.
Bu nasıl sorun değil? ben dünki hitimi göremiyorum ödemeyi bile sağolsun admax yöneticileri sistemden yaptı o konuda yardımlarında zaten şüphe yok p.m attım yaptılar hemen ama istatistiklere bakamıyorum ve bu önemli bir şey eğer çalışmıyorsa da bu problemdir. Düzenleme falan işin bu kısmı beni ilgilendirmez 2 günde düzenleme de yapılır tekrar o sayfada yapılır. İyiliğini gören söyleyen arkadaşlar birazda eksik yönlere değinsinler. Ödeme, sayma konusunda sıkıntı yok bende teşekkür ederim ama dediğim gibi teknik bir sıkıntı var şuanda bunu görmemezlikten gelmek yada onu sorun gibi görmemek daha büyük hatadır. çalışmıyor işte sen halen nasıl sorun yok diyorsun arkadaşın yada dostun olabilir de bu kadar yapma dostum az tarafsız ol.