TheMk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen neyden bahsediyorsun bir linki düzeltmek tabi ki kolay, odemeler.php sayfası ve istatistik.php sayfası şuan adı değişmiş adını o yapacaklar ve açılacak 30 snlik işlem. Durduk yere sayfanın adı değişmeden o sayfalar hata vermez. Şuanki hata ftp de böyle dosya yok hatası. iyiliğine iyi fakat kötüsünü de söyleyeceğiz ki daha iyi olsun. Bende para kazanıyorum oradan neden lekeleme yapıyım ama olan ortada dünki mesajıma bak 2 sayfa geriye ve düzelmemiş. Size parayı versin yeter mantığıyla iş yapıyorsunuz ama ben öyle yapmıyorum. Para veriyorsa bizde hizmet veriyoruz anladın umarım.
İki dosyanın adının yanlış yazılması gibi bir durum yok. O dosyalarda düzenleme ve sistemi daha hızlı hale getirebilmek için çalışmalar yapılmaktadır. Bu yüzdende dosyaların adı değişmiş veya başka bir yere atılmış olabilir. Bu bir sorun değildir. Tekrarlıyorum Bu Bir SORUN DEĞİLDİR.

Eminim ki sorunu en kısa sürede çözerler. Herşey sizin bahsettiğiniz gibi kolay olsaydı insanlar bu işlere yüzbinlerce lira yatırmazlardı.