ALem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık konuşmak gerekirse ;

Konuyu açtığınız ilk günden beri takip ediyorum yalnız işe yarayacak aktif birşey henüz göremedim.
Sürekli yeni versiyon çıkıyor ama değişen pek birşey göremedim.
Hit gönderimi yapıyoruz hit gelmiyor. Sitenizi pingletin, veya Sitenize Bot çağırın seçenekleri iframe yoluyla ping sitelerine yönlendiriyor. Onun yerine o sitelere tek tıkla ekleme olsa iyi olurdu o siteye normal internet yoluylada girilebilir bunda kolaylaştıran birşey göremedim.

Seo Sorgulama diyoruz bu servis aktif değildir Lütfen güncel versiyonları takip ediniz yazıyor zaten indirmiş olduğum en güncel versiyon.
Programda kendinize iframe yeri açmışsınız ya alexa da yükselmek yada reklam amaçlı sanırım.
Programdan bir verim almadığımı belirtmek isterim.

Kolay gelsin.
Merhabalar sürekli yeni version çıkıyor değişen birşey yok yazmışsınız ancak ilginçtirki şimdieye kadar sadece V1.1 çıktı yani sadece bir update paketi yayınladık sürekli demek yanlış olur ve ayrıcada V1.0 a göre bir çok servis V1.1de aktif değilmiş bir çok görsel ve servis düzenlemesi yapılmıştır.

şu anda V1.1de çalışmayan yani aktif olmayan tek servisimiz seo uyum sorgulamadır

güncellemelerimizi takip ediniz yazısının sebebi girmek istediğiniz servisin henüz bitmemiş olmasıdır çok net yazmaktadır zaten bu yazıda

güncelleme takip edin sizde son version yüklü olabilir dogru ama son versiondan sonrada yenileri çıkıcak yani o yazı onu ifade etmektedir lütfen güncellemeleri takip edin yani sizdekinden sonra yeni bir version daha çıkıcak ve yeni çıkan her bir paket yeni servisler özellikler ekleyecek.

gayet açık belirtilmiştir aslında

Saygılarımızla