DesignMusty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2k backlink hizmeti alındı
Hayırlı olsun DesignMusty hem sohbet hem çalışmak keyifliydi
kaberdey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 tane 2k için pm alabilir miyim lütfen?
Özel mesaj gönderiyorum
KatranKOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancı finans sitem var,backlinkleriniz yararlı olur mu ?
Yabancı siteye uygun mudur?
Şimdi %100 faydalı olucak diye kimseye bir garanti vermiyorum onu belirteyim şöyle düşünün bir insan vardır günde 1 ekmek yer bir insan vardır günde 2 ekmek yer günde 2 ekmek yiyen kişiye yedikleri dokunmayabilir ama 1 ekmek yiyen kişi rahatsızlık duyabilir yada dokunabilir çünkü 2 ekmek yiyen insan çalışıyordur 1 ekmek yiyen kişi oturuyordur sindirim vb sistemleri çalışmıyordur sitelerdede böyledir ne kadar güncelsin ne kadar çalışıyorsun ona orantılı fayda görürsün ayrıca mevcut liste yabancı sitelerden oluşursa bu sizin açınızdan fayda sağlayacaktır söyle bir durumda var gelen kişiler oluyor sitem xx sırada x sıraya alabilirmiyiz diye sadece tek başına backlink ile olcak bir şey değil bu sitenizin kalitesi ile paraleldir yani ben burda kimseyi kandırmıyorum hani benden hizmet alcaksınızda 1. sıraya çıkcaksınız öyle bir şey yok backlinki sıralama seo diye lanse edip gösteren kişiler var aslında pek yorumda yapmak istemiyorum bu konuda çünkü diğer satış yapan arkadaşlarda var o kişileri kötüleyip kendini pazarlıyorsun denilebilir. Msn yada özel mesaj ile detaylı görüşebiliriz.
Hotturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Online olunca pm atarmısınız
Özel mesaj gönderiyorum
impossiblelove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sıram gelince gelirse p.m atınız
İşlerden sonra sizi alabilirim. Diğer arkadaş özel mesaj göndermedi.
demreli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1k hizmet alındı temiz iş
Çalışmak memnuniyet verdi ayrıca görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkür ederim.