Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
axsoyun soyledıklerının yanında,
aslında olay kdv de bıtıyor,
sunucuyu alıyorsun kdv ile 175 e geliyor buna bırde c panel eklesen 225 gıbı rakam edıyor yurtdışı sunucuyla aynı hesaba gelmış oluyor kaldıkı yurtdışında bw ımkanı daha ıyı gıbı,
bunun yanı sıra her ne kadarben kullanmasamda kuçuk sıte sahıplerıde duşunulmelı dıye düşünüyorum 2 - 4 - 8 gb seçeneklerı olmalı sunucularda, çok insan arıyor hesaplı tr makıne ama TR makıne dağıtan butun şirketlere bakın hiç birisi az ram veya dısk oranlı makıen satmıyor hepsi zaten hat verıyoruz olsun yuksek makıne mantığı ıel hareket edıyor bu yuzden pıyasadaki pastanın bır bolumunu dırekt olarak kaybedıyorlar.
Ufak adamlar ya vps alacak yada yurtdışı alacak duruma gelıyorlar. Almanyanın hala core2duo lar hatta pentıumlar sattığı bır durumda sızınde ufak sunuculara yonelmenız lazım.
MArs ın butun bayılerı ya dell sunucular satıyor yada işte bu i7 leri satacak, ozellık yuksek olunca fıyatta yuksek oluyor sorna pıyasa tr sunucu pahalı düşüncesıne gırıyor.
Almayı düşünüyorum bir tane ama açıckası zaten yurtdışına aynı ucretı oduyorum daha yuksek bw oranı ıle sadece orada kararsız kaldım