Yine bir botnet konusu ve arkasında yine aynı firmalar.
Bu zamana kadar bu forumda açılan botnet ile alakalı tüm konularda botnet ip adreslerimi dersiniz exe yayan siteler mi dersiniz downloader kurulu sitelermi dersiniz vb türdeki işlerde kullanılan hosting veya makina saglayıcı olarakda sabit 2-3 firmanın ismini görüyorum.
İşin en güzel yanıda bu firmalar hem botnet koruması saglıyorlar hemde makinalarında botnet kurulumuna izin veriyorlar tuhaf degil mi?
Burada yine aynı firmada hostingi bulunan exe yayan bir site (
www.sayaj.com) hangi firmada barındırılgına bakın
http://whois.domaintools.com/sayaj.com şimdi bu mesajıma mutlaka birisi gelip ben bu firmayla aylardır çalışıyorum sorun yok.
Tabi sorun olmayacaktır siz daha önceden ddos veya botnet saldırı aldığınız için bu firmadasınız.Botnet saldırısını önlüyoruz diyorlar neden 3-4 ay önceki Doom botnetci Türkiye'deki botnet koruma saglayan firmalara saatler bot yedirmişti sunucularına.
Artık biraz gözünüzü açın bu tarz firmalar sizler sayesinde ayakta ve sizlerin sayesinde botnet denilen bu merete yataklık yapmaktalar.
Burada Admax'ı suçlamıyorum burada tek suçlu olarak bu tarzda yayın yapan siteye makina saglayan Sorf.Org u suçluyorum devamlı botnet konusunda karşıma cıkıyor.
Haydi selametle.