Admax.com.tr Kullanıcıların Dikkatine;

Yaklaşık olarak 2 haftadır yoğun bir şekilde reeldeki işlerim ve hastalığım sebebi ile konuda aktif olarak rol alamamakta idim. Konuyu yaklaşık olarak 2 saat önce farkettim. Gerekli açıklamayı siz değerli yayıncılarımız ile paylaşmadan önce konunun detayları hakkında bilgi almak zorunda idim.

Admax.com.tr 1. Yaşına yaklaşırken bugüne kadar bir çok sorun ve sıkıntı yaşadı. Çok büyük saldırılar aldık. Yapmadığımız şeyler ile suçlandık. Çekilmemizi isteyenler ve tehditlerde bu işlerin cabası. Bu zaman zarfında bizlere destek ve bize güvenen bütün yayıncılarımıza tekrar teşekkürü borç biliriz.

10 Aydır hakkımız ile hakettiğimiz yere gelmek için çaba verdik. Hatalarımız kusurlarımız olmuş ise affola.

Öncelikle açıklanması gereken konuları buradan bildirelim.

1- Reklamını yaptığımız siteler bize ait değildir.

2- Bu firmalar ile sadece fikir alışverişindeyizdir ve evet destek vermekteyiz.

3- Reklamını yaptığımız firmalar : (ji)*oloji[.]com (ha)*ejale[.]com (ma)*ierkek[.]com (iy)*partner[.]com

4- Bu sitelerin hiç biri ile aynı serverda dahi barınmamaktayız.

5- Fakat biz bu sitelerden doğacak sorunlarıda elbette kabullenmekteyiz.

Bu sitelerin hepsine tasarımcı, yazılımcı, teknik destek hizmetleride vermekteyiz. Dönem dönemde sürekli kontrolleri yapılmaktadır. Dönem dönem teknik ekibimizden insanlar bu sitelerin bütün kontrollerini yapmaktadır.

Fakat takdir edersiniz ki bizlerde birer insanız ve yapılan hataları gözden kaçırabilmek gibi bir ihtimalimizde mevcut.

Sorunun asıl noktasına gelelim. 4 ay önce (ji)*oloji[.]com ekibine katılan ve bizim önerimiz ile orada poziyon alan bir arkadaşımız 2 hafta önce işten oluşan bazı sorunlar nedeni ile ayrılmıştır. Bu ayrılmadan sonra arkadaşa olan güvenimiz boşa çıkarılmış ve onun tarafından bu şekilde bir işlem gerçekleştirilmiştir.

Ne zaman ve nasıl başlatıldığı hakkında bir bilgiye henüz ulaşamadık. Ama yapan kişi muhakkak ki cezasız kalmayacaktır. Belki adli mercilerde bir çözüm aranamayacak ama yapan kişide cezasız kalmayacaktır.

Asıl hata yine kabul ediyorum ki onlarda değil bizlerdedir.

Ben ve ekibim Firefox 4 Chrome ve Opera ve Explorerın son sürümünü kullandığımız için fakat verilen kodu incelediğimizde sadece İe6 da çalıştığı için gözümüzden kaçmıştır.

Bu konuda var olan bir arkadaşlarında mağduriyetini çözmeye hazırız. Ancak admax.com.tr de yayınlanan bütün sayfalar 4 landing page üzerinden çalışmaktadır.Bu nedenle daha admax.com.tr de böyle birşey olmadığı sürece sizin filtreye girme ihtimaliniz söz konusu değildir. Yılmaz sendende o dönem siteni istemiştim bizimle alakalı bir durum var ise çözelim demiştim ama o dönem bana bildirimde bulunmadın.

Admax ı kullanan aktif 87 yayıncı vardır. Bunlarda bu şekilde bir sorun ilede karşılaşmadık hiç.

Biz dikkatsizliğimiz için siz değerli yayıncılarımızdan tekrar tekrar özür diliyoruz. Ancak itham edilen suçuda kabul etmiyoruz.

Tek isimli arkadaşımız öncelikle bu konuda bizi uyarmak yerine Utanmazlıkla Allah'dan korkusu olmamak ile bizi hemen ön yargı ile suçlamak ne kadar doğru ? Yada sen defalarca dolandırıcılık ile suçlanmışken (https://www.r10.net/itrader.php?u=47825) bizi dinlemeden açıklama yapmamızı beklemeden itham etmen nekadar doğru ?

Yada yılmaz arkadaşımız bildiğimiz kadarı ile uzun süredir bizimle çalışıyorsun geçmişte yaşadığın ve bizimle alakası olmayan bir konuda böyle birşey çıkınca sorgusuz bizi suçlaman nekadar doğru bunu bilemiyorum.

İnternet piyasısında Admax ile yaklaşık 1 yıldır ben ve Sanitarium ondan Öncede 6 yıl kendim bu sektöre hizmet verdim. Bu dönemde nekadar dostum olduysa bir okadarda düşmanım beni istemeyen insanlar oldu. Ekibimizde var olan Sanitarium ve bir çok kişi içinde bu durum geçerli.

Eminim ilk açığımızda üzerimize gelecek ve bize yükleneceklerdir. Ancak Herkesin olmasada Tanıyanların bizim hakkımızda şüphesi olmadığına eminim.

Ve son olarak bu exeler ile bizim saldırı yaptığımız söylentisi mevcut heleki diğer reklam firmalarına bunu sadece gülümseyerek karşılıyorum. Çünkü,

Hızlıreklam ile reelden Reklam74 - Reklamalan ile sanalalemden dostluğumuz bakidir. Onlarında böyle bir düşünceleri olmadığına eminim.

Yaşanan bu trajediden ötürü bütün yayıncılarımızdan tekrar özür diler Anlayışlarına vede Sabırlarına sığınırız. Reklamını yaptığımız urller üzerinde var olan güvenliği 2 katına çıkartmış bulunmaktayız.

Dinlediğiniz ve açıklama beklediğiniz için teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

Admax.com.tr