i1y4s adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu saçma sapan kuralı uygulayan bir site sahibiyim. ve bu kuralı sadece sitede yönetici ve uploader yetkileri olan kullanıcılara ZORUNLU olarak uygulattırıyorum. ve linklerim hiç silinmiyor.

Neden acaba?

Edit: Dur ben sana söyleyim.
Yüklenen Dosyalar neden silinir?
- Şikayet üzerine
Bu Şikayetleri Kim yapar. Sen mi Senin yada benim gibi upload yapanlarmı? rakip sitelermi?
- hayır. hayır. hayır. ( Kimse Tek tek uğrasmaz +ugrassan bile şikayetten sonra sana şöyle bi mail gelir.
Telif Hakkının Size Ait oldugunu belirten Adres, Telefon Numarasi, WEB sitesi bilgilerinizle beraber Şikayetiniz yeniden yapınız. Vs. Vb.)
Film sitem var ona göre açıklama yapayım.
Film Şirketlerinin geliştirmiş oldugu Google bot gibi botlar sitelerde gezer ve kendi yapımları olan filmlerin linklerini alır gerekli yerlere otomatik olarak şikayet eder ve dosyalar anında silinir. Hiç Bir şirket tek tek siteleri gezip linkleri toplayıp sonra onları şıkayet etmez

Teşekkurler Güzel Yazmışsın. Ama Konuyu Acan Arkadas link gizlemenin faydalarını bilmiyor.

ifşa et beni. google amcaya "hd arsivi" diye sor o sana yolu gösterir.

Bak gene saçmalamışsın. Film şirketleri firmalara benim filmlerime dikkat et başını hukuken ağrıtmayayım der, firmalarda o filmleri datalarından siler ve upload a müsade etmez. Sen senin sitende linkler silinmiyor zannedersin de aradan girenleri fark etmezsin...
Ayrıca tek tek şikayet edilen linkler silinmez, deneyin isterseniz göreceksiniz. Firma bu linki hangi siteden aldığını sorar, sende site adresini verirsin, firma girer bakar eğer illegal bir siteyse sitedeki bütün illegal linkleri siler. Ayrıca filtreleri vardır. Sen istediğin kadar sakla datalarına düşen hertürlü dosyayı görme yetkiside yanlızca onlardadır. Kardeşim Rapid'de çalışıyor oradan biliyorum.
Bu arada benim derdim forumlardaki kurallar değil herkes sitesinde istediği kuralı koyar. Benim çeşitli yerlerden özel mesajlarla yada bu siteden sitem var gelin bende paylaşım yapın şöyle olun böyle yapın, geliriniz artsın, gideriniz azalsın, paylaşım yapana yetki verelim, mod yapalım dedikten sonra burnuma saçma sapan kurallar dayandıranlarla. Code tag'ının bir bahanesi olabilir. Peki tek link bölümünde konu açana "başlıkta tek link yazacaksın yada teklink resmine işaret koyacaksın" denmesi, Yabancı fim bölümüne konu açana "filmler dublajmı değilmi yazsana kardeşim" diyerek "banlarım haa" denmesi normalmi. Kırktane özel mesajla çeşitli sitelerden çağrıldıktan sonra bir kaç gün geçince kendini banlanmış ve ban mesajında seni defalarca uyardık diye yazı görünmesi normalmi, üstelik hoşgeldin mesajı hariç bir tane bile özel mesajın yoksa sen uyuz olmazmısın....