dernek nedir ? en az 7 kişini bir araya gelip tüzel kişiliği bulunan kuruma dernek denilir. Hadi özışık İMD yi kurdu ardından haber7.com gibi siteleri üye yaptı tamam en doğal haktır dernek hakkı. ama bütünhaber sitelerinin haklarını bu dernek arayamaz. Devlet tarafından varlığı onaylanmış bir sendika arayabilir. kendi başlarına tüm haber sitelerini kapsayacak kanunları çıkarttırmaya çalışmaya hakları yoktur. Hadi özışık ve İMD üyeleri sitelerin
İMD başkanı özışık ne diye bağırıyor bizede gri pasaport versin diye. hiç kusura bakmayın amcanız kendisini internet haberciliğinin patronu gibi görüyor.
Gazeteci mi ? ne gazetecesi Hadi özışık gazeteci mi ? Özel haberden kastınız bir kaç yabancı siteden alınmış ve yorumlanmış foto galeri mi ? ben görmedim internethaberin gidip özel haber yaptığını. yayınlanmış haberleri kendilerine göre yorumluyorlar sadece olay bu işte.
Kurumsal diyorsunuz. bizde vergimizi veriyoruz ben 10 tl aldığım domainin bile vergisini veriyorum. Madem amcanız popülerlik veya para istemiyordu da neden zamanında parasızlıktan internethaberi kapatacağını haber yaptı..
Hadi özışık anlatıyor fox tv ye tam çıkacaktık ki mail geldi diyor. Acaba elektriği, telefonu, suyu olmayan bir yerde nasıl oluyordu da mailleri kontrol edebiliyordu.