İyi Çalışmalar!
Sanallaştırma konusunda uzunca bir süredir
Türkiye Gold Partneri olduğumuz Pararllels firmasının yazılım ürünü Virtuozzo kullanmaktaydık. Netinternet.com.tr üzerinden sunulan Virtuozzo sanal sunuculara alternatif olarak bulut sunucu adında
www.ni.net.tr internet sitemiz üzerinden HyperVisor sanal sunucu hizmetine bugün başladık.
Birbirinden izole olarak Xeon sunucularda çalışan sanal makineler üzerinde herhangi bir kısıtlama olmaksınız her türlü işletim sisteminizi kurup çalıştırabilir, bu işletim sistemlerinde kaynaklarınız el verdiğince her türlü yazılımı kullanabilirsiniz. Yani hiçbir sınırlamanız olmamakta..
Örneklersek, Ofisiniz için Asterisk IP-PBX kurup fakslarınız e-posta adresinize alabilir, FreeBSD, OpenBSD gibi işletim sistemlerini kullanabilir, Zimbra gibi yazılımları çalıştırabilirsiniz.
Bulut Sunucu sürekli değişen bir donanıma sahiptir. İhtiyaçlarınız çoğalmaya başladığınızda hemen uygun durumda başka bir makineye sunucunuz otomatik online migration ile aktarılmakta ve size daha fazla sistem kaynağı sunulabilmekte. Yine ihtiyaçlarınız düştüğünde tüm bu işlemler tam tersi yönde işlemekte. Yada, sunucu fiziksel bir arıza ile karşılaştığında otomatik olarak bulut sunucunuz musait bir başka sunucudan tekrar açılarak çalışmaya devam etmekte..
Bulut sunucularla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak, hizmetlerimizi satın almak ve incelemek için alt kısımdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.
http://ni.net.tr/bulut-sunucu.html
Saygılar.