Elinde kaliteli liste varsa ben alabilirim 1K
Kalite göreceli bir kavramdır size kaliteli gelen bana gelmeyebilir ama listeden verim alınacağını belirteyim aynı liste ile kendi sitemdede çalışma yapıyorum ve aldığım sonuç
buradadır. Ayın 19.unda Hostgator'a geçmiştim Ayın 3. bu gün bitmedi hala devam ediyor. Unutmayın ani yükselişten ziyade istikrarlı yükseliş her zaman önemlidir.
listeler sizden olsun hocam 5 yeni site için sizinle çalışmak istiyorum
Tabikide isterseniz profilimden msn adresimi ekleyebilirsiniz yada pm ile bilgilerinizi atabilirsiniz.
%100 garanti değildir ama çoğu onay alır çünkü klişe yorum kasmıyorum bu kendi sitem içinde geçerli sizin siteleriniz içinde geçerli kastığım yorumları örnekleyecek olursam thanks, good archive, thanks bro, very nice website gibi saçma yorumlardan oluşmuyor daha çok "Logonuz çok güzel fontu çok hoşuma gitti ayrıca yazınız çok başarılı beğendim ve sitenizi google reader a ekledim sürekli takip edeceğim" gibi ingilizce özgün yorumlardır.
Çalışmalarınıza başlanmıştır
listemi göndereceğim size sağolun. Sizin elinizdeki listeler ne durumdadır ?
Hizmet aldığım işleri teslim ettikten sonra bu günün ücretsiz hizmetini size yapacağım
2K için detaylı pm alabilirmiyim. paypaldan ödeme geçecem..
bu arada ilk defa Blog Backlink çalışması yaptıracam..
Msn adresinizi ekledim sitenizin durumuna göre çalışma yapalım ilk defa link alıyor iseniz detaylı bilgilendirmek isterim.