Peki o zaman üstteki mesajımı tekrar okuyun neden bu forumdaki bazı kişiler yazılanları içine sindiremediğinde sadece alıntı yapabilecekleri bölümü kesip alıyorlar oysa ben orda iki satır yazmadım niye diğer kısım alıntıya giremiyor gayet haklı oldugum içindir eminim. Burdan şu anlaşılıyor ki "Işığı görünce karanlığa kaçan böcekler gibisiniz.."

O halde benim yazımda böyle alıntı olunur buyrun cevaplayın;

Benim çok işim var, bunca iş güç arasında gördüğüm kaba tavırlar sinirlerimi yıpratmıyor değil. Gerçekten bir yazılımı yazmakla insanlara istediğinizi yapabilme, yaptırabilme ihtimalinizin oldugunu sananlardan mısınız? Ben bu tür kişileri desteklemiyorum ve sevmiyorum. Sen eleştirilerle kendine şekil vereceğine hala işin zıttına gidiyorsun. Bir sistemi hazırlar sunarsın, standartların altında değil daha üstünde sunarsın. Başarısız dahi olsa deriz ki desteklenmelidir. Destekleriz de! Ama sen nahoş kurallarınla, kaba tavırların ve müşterilerine yaklaşımın ile bunun tam aksini sergiliyorsun.

Demek ki gerçekten herkesin %100 işe yaradığını söylediği herkesin kullanması gereken bir sistem yapsaydınız her bir kullanıcı istediğiniz her an parasıyla ezmeye hazırsınız. Belkide bu yüzden başarıyı tam manasıyla yakalayamıyorsunuzdur kim bilir.. Ben size açık açık tutumunuzun yanlış oldugunu belirttim şunu herkes bilsin ki bunların tam aksini söyleseydim yere göğe sığdırılmazdım.

Eh insanoğlu sanamı kalacak bakalım dünya...