asikral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam karıncahosting den şahindag kendiside yazdı script çalışmıyor biz kendi sunucumuzda çalıştırdık dedi.çalışmayan scripti söyleyin ben ne yapayım.çalıştıran varsa alsın kullansın.kimseye *********** demedim dememde.sonuçta emek vermişsiniz hakkını istemişsiniz o kadar.ben size mail attım sunucunuzda çalışıyorsa deneme imkanı verin host alayım dedim onada yanaşmadınız.ben öyle millet gibi hergün 100 dolar kazanan birisi değilim.paramız kıymetli oluyor böyle oluncada.
Arkamdan atıp tutmayın o zaman. Sanki sattık ortadan kaybolduk gibi muamele yapmayın. Yukarıda Allah var. Hiç Allah korkusu da kalmamış insanlarda iftira atmaktan çekinmiyorlar.

Ticarisohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem herşeyin parayla alınıp satılmasını istemiyorsanız bunu sizin değil müşterilerinizin lehine kullanın. Onlara "satmayın ama kopyalayın baskalarınada hediye edin onlarda kullansın" bunu söyleyin.
Düşünce tarzını çok beğendim. Ama ben 3 ay zamanımı ayırıp oluşturduğum bir projeyi ücretsiz dağıtamıyorum kusura bakma arkadaşım durumum ona uygun değil. Ama sen işe yarayan bir proje yapıp bize bedava dağıtırmısın ? Mesela bak sana bir fikir bile verebilirim bir okey yazılımı yazdır sonra bedavaya dağıt burda bayağı bir hayır duası alırsın. Lütfen kısa bir zamanda olsun. Çok acil ihtiyacım var çünkü işe yarar projelere.