Xcrea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim sen sen ol; saçma sapan tekliflerle, ne zaman nerde olduğu belli olmayan firma yada firma görünümlü insanlarla uğraşma. Git NetDirekt'e bas parayı kurdur firewall'ı sorun falan kalmıyor. Ha onları da tanımam, ortağım değiller. Hatta belki daha iyi firmalarda vardır fakat umrumda değil. Sorunsuz çalışıyor sistem. Son 6 aydır bir takım itlerin saldırılarına maruz kaldığımdan biraz öğrenmek zorunda kaldık bu işleri.

Bu saldıranlar adam değil zaten. Emin ol buralarda takılıyor, okuyorlardır nerden ne taş.k kaparım diye. Delikanlı adam çıkar derdini söyler. Çok delikanlıysa posta koyar kabadayı gibi ama nerde... Hem 2 cihan 1 araya gelse kim kimin o günkü rızkını 1 kuruş azaltabilir yada çoğaltabilir ki?

Yılma kardeşim. Ben Trabzon'dan İstanbul'a bu tür adamlara (ki adam değiller) pabuç bırakmaya gelmedim. Sende kimseye pabuç bırakma. En kralını da biliyoruz. Sen sunucunu sağlam tuttuktan sonra kimse kapayamaz serverı. Amma velakin biz Türk olarak alışmışız 10 liraya host, 50 liraya vps'e. Ben herşey dahil aylık 890 TL ödüyorum ama kafam rahat. Bende çok dertliymişim. kusura bakma birader.

Yorumun İçin Teşekkür Ederim Netdirekt değil Aslında kullandığım Datacenter Softlayer bu sorf.org ile aynı yer benimde ancak Cisco Guard'ın ne kadar yararlı olup olmayacağı konusunda emin değilim bu işlerde çokta yeni olduğum söylenemez ancak bilgim yok saldırılar konusunda. Hain evladın birisi saldırıyor. Bende engel olmak için ne gerekirse yapıcam para falan önemli değil ancak Sorf.org'da da inceledim çok fazla istiyorlar sunucular için aylık miktar çağdaş bey'ler de benim şuan kullandığım sunucuyu ben onlardan istesem herhalde benden 2 milyar üstünde para isticekler anladığım kadarıyla. bakalım ne olacak ne yapacağım Cisco Guard en mantıklı geliyor bana ancak aldığm saldırılar günden güne artıyor şu sıralar 4GBps'a kadar yükseldi gelen saldırılar türkiye karşılamıyor. kesemiyor sürekli IP NULL olmasıda canımı sıkıyor bakalım arkadaşlardan gelen teklifler dahilinde birşeyler yapmaya çalışacağım doğru bir biçimde tabikide mantık kuralları çerçevesinde bir sunucuya gidipte binlerce lira dökmek çok bana mantıklı gelmiyor. Ama çözüm üretene kadar arayış içerisindeyim bulduğumda o çözümü insanlara burada ben pazarlayacağım saçma sapan paralar olmadan.

Herkese Teşekkürler

İyi satışlar dilerim...