Arkadaşlar merhabalar,

Tam olarak ne istediğimi dilim döndüğünce anlatmak isterim, bu konuda ortak çalışmak isteyen yada projenin şu kısmında bende olmak isterim diyen herkeze kapımız açıktır.

Şimdi biraz içinde olduğum ve web konusuna uzak kalmış 2 tane sektör var, bu iki sektöre ben kısıtlı bilgim ile destek veriyorum, nedir verdiğim destek derseniz, bu sektördeki kişiler ile görüşüp basit HTML tabanlı web sayfaları yapıyorum. yaklaşık 10 tane müşterim oldu 4 aylık bir dönemde, tabii tek geçim kaynağım bu olmadığı için boşta olduğum zamanlarda bu işle ancak ilgilenebiliyorum.

Şimdi ne istediğime geçeyim lafı uzatmadan.

Asıl istediğim benim bulacağım müşteriler bizim web sayfamız üzerinden kolayca kendi sitelerini tasarlayabilecekler. ( Word Press , Joomla, vs...) hangi sistem daha kolayımıza gelirse.

Yada öyle bir arkadaş lazım ki diyelim günde 5 tane WordPress yada joomla site kurarım ve tanesini şu fiyata kurarım diyecek.

Aslında patron olmak gibi bir niyetim yok, az çok tasarım olayını biliyorum ama hem pazarlama işlerini hem tasarım işlerini yüretecek zamanım olmuyor.

Not : Tasarımını yapacağımız sayfalar maksimum 1 Anasayfa ve 4-5 alt sayfadan oluşan basit tasarımlar olacaktır. ( ayrıca güncelleme gerekmeyecektir. ) ( çok nadir değişiklik yapmamız gerekecektir.)

Düşüncelerinizi ve sorularınızı bekliyorum. PM ile atabilirsiniz.

Saygılar.