Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aya yakın bir süre içinde bir domain regledim ve wp kurdum. 5-6 gün içerisinde info ve indexler çıkmaya başladı.
Google Web Yöneticisi Araçlarına sitemi ekledim, rutin ayarları yaptım, sitemap gönderme vesaire...
İlk makalem index aldı, 1-2 gün sonra silindi. Neyse dedim makale göndermeye devam ettim. Yaklaşık 15 makale içinde sadece 1'i index almış. Bugün Google Web Yöneticisi Araçlarını incelerken gözüme bir şey ilişti, ana indexinde sağ tarafta "Tarama Hataları" var. Bu pencere içerisinde; Bulunamadı, Oluşturulan 404 hataları, Site haritaları içerisinde, robots.txt olmak üzere 4 link var.
Bulunamadı'dakiler normal onları temamın nasıl gözüktüğünü görmek için birkaç deneme adında makale açmıştım, robots.txt' de normal.
Fakat "Site haritaları içinde" ve "Oluşturulan 404 hataları" içinde indexlenmeyen konularımı gördüm.(Silinen makalem de dahil) Bu makale linklerinin yanında; Ayrıntı kısmında "404 benzeri içerik" -- Bağlantı kaynağı kısmında "Uygun değil" yazmakta. Makaleler sitemde duruyor, 404 bildiğim kadarı ile bulunamayan sayfadır. Bu ne anlama gelmekte arkadaşlar?
İyi günler.