caqlayan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@i1y4s
hala saçmalıyorsunuz
dosyalar code tagı olmadığı için mi silniyormuş ? alala
ben her film konumu bot ile 50 küsür foruma açıyorum ve hepsinde code tagı kullanıyorum. neden linklerim silinmiyor? haftada 50-100 arası konu paylaşıyorum ve sadece 1-2 tanesi siliniyor, bu da normal

şirketlerin botu, google botu gibi sitelerde gezecek senin konunu bulacak ama code tagı olmayan linkleri okuyamayacak ha?
ben bile şuanki php bilgimle 2dk da yazarım sayfadan linkleri alan bi botu kaldı ki google gibi forum forum gezen bi bot alasını yapar emin ol

seni çekemeyenler vardır gidep sürekli linklerini şikayet ediyodur, olay bu, code tagı olmayında da elle şikayette zorlanıyodur, bot yazmayı da bilmiyosa kalmıştır öylece

ha bu arada "hd arsivi" aramasındaki ilk siteye bakmanı öneririm konularda code tagı harici bişey kullanılmıyor..

@Markers24
katılıyorum
link gizleme siteleri dışında şikayeti önleyemezsin
Öncelik ile yazdıklarından site sahibi olmadığın ayen beyan ortada.Siteler bir kurum değildir kim açarsa site onundur ve onun kuralları geçer.

Sen kuralları beğenme yada beğenmeme hakkına sahip değilsin, beğenmiyorsan dilediğin sitede dilediğin gibi takılırsın bunada kimse karışamaz.

Sen site kurallarına uyarsın site sana uymaz, mesala ben linklerim üyelere açıktır ve sistemde 6 ay giriş yapmayan adamların üyelikleri otomatik silinir.70 bin üye var ki 2 yıldır linkler açık ve üye sayısı şuan 42 bin, linkleri gizlediğim konuları ziyaretçiye tamamen kapatıyorum niye mi?

1- Ben dediğin gibi link saklama sitelerini sevmiyorum, onlardaki salak salak reklamlar insanları bıktırıyor, ayrıca şuan ki sistemde linkleri saklayım derken pastadan pay alman gereken kısmı o sitelere hediye ediyorsun.
2- Linkleri saklıyorum linkleri botlardan korumanın en etkili yolu budur
3- Linkleri tıklanabilir olmasını istiyorum, satış yaparsam para kazanıyorum
4- Kullandığım yazılıma göre bunlar değişebiliyor.

DLE adlı sistemde leech tagları arasına link atarsan bunu botlar alamıyor, ancak code arasına atarsan kati suret ile leech tagı kullanamıyorsun.Şimdi bile bile lades olmanın ne anlamı var ki?

DLE sisteminde ben hazır şablon koydum code tagına izin vermiyorum, zira ben aylık XXX $ server parası verirken uploader benim sırtımdan ekmek kazanıyor e bırakta site sahipleride biraz kazansın değil mi? Ha ben neden XXX $ ödüyorum DDOS koruma alıyorsun, büyük olursan derdinde büyür, sinema çekim filmleri atarsın mahkeme uyarsı alırsın, windows araçları atar linkleri açık verirsin anında pert olur, DC ye mesaj atıp siteni kapattırırlar.Bunlar olmaz diyorsan sana dökümleri ile vereyim buraya ne çözüm bulacaksın?

Ben 10 gündü 20 defa ip değiştim hep abuse olayları linklerin açık olması nedeni gibi gibi.

Şimdi olayı tek taraflı değilde birde anlattığım gibi düşün.Bir laf vardır bekara avrat boşamak kolaydır, site yönetmek emin ol uploader olmaktan daha zor ve çirkef bir iştir.