pyromus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım lafımı geriye alıyorum. Yazılımını satabilirsin.



sende satabilirsin hocam en kısa zamanda sat lütfen. istersen hediye de edebilirsin. Aldığın günden beri alışamadın bir türlü. Sana bir sürü destek verdik hala da arkamızdan bir ton kötü laf söylüyorsun. Herkes kullanamıyor demek ki; ne kadar anlatsak, video koysak, destek versek yine yapamıyor bazıları, bunlardan birisi sensin. Hala da arkamızdan bu adamlar bizi dolandırdı kandırdı diye yorumlar yapan insanlar bile oluyor. Yapacak birşey yok.



Para arzusundan dolayı böyle bir düşünce almadım. Para için bu işi yapmıyorum. Paraya da ihtiyacım yok. İnsanların sahip oldukları herşeyleri satmasına karşıyım bu yüzden engel olayım dedim. Fakat insanlar herşeylerini satmak için ellerinden geleni yapıyorlar. İzin vermesem yine vermem ama mani olmamak lazım bunu farkettim.



hocam bu aralar hiç işin gücün yok sanırım. Senin gözüne kestirdiğin sataşacak potansiyel kişi ben miyim ? Benim en çok uyuz olduğum şey bir insanın yazdığım 2 satırla tüm hayatımı yerine dibine sokmasıdır. Beni tanısan gerçekten utanırsın.

hocam karıncahosting den şahindag kendiside yazdı script çalışmıyor biz kendi sunucumuzda çalıştırdık dedi.çalışmayan scripti söyleyin ben ne yapayım.çalıştıran varsa alsın kullansın.kimseye *********** demedim dememde.sonuçta emek vermişsiniz hakkını istemişsiniz o kadar.ben size mail attım sunucunuzda çalışıyorsa deneme imkanı verin host alayım dedim onada yanaşmadınız.ben öyle millet gibi hergün 100 dolar kazanan birisi değilim.paramız kıymetli oluyor böyle oluncada.