Arkadaşlar aldıgımdan beri menunum gayet güzel ekliyor faydasınıda gördüm, fakat 100 tl lazım webmooney kategorisindede knu açtım borç için lisansımı satacagım.
Fiyat:100 tl
Ödeme: İş Bankası&Paypal
Arkadaşım lafımı geriye alıyorum. Yazılımını satabilirsin.
bende memnun kalmadım ücretsiz dağıtımmı yapayım yani kendi lisansımı.istediğime satma hakkım olmalı.sitenizdede yazmamışsınız.
sende satabilirsin hocam en kısa zamanda sat lütfen. istersen hediye de edebilirsin. Aldığın günden beri alışamadın bir türlü. Sana bir sürü destek verdik hala da arkamızdan bir ton kötü laf söylüyorsun. Herkes kullanamıyor demek ki; ne kadar anlatsak, video koysak, destek versek yine yapamıyor bazıları, bunlardan birisi sensin. Hala da arkamızdan bu adamlar bizi dolandırdı kandırdı diye yorumlar yapan insanlar bile oluyor. Yapacak birşey yok.
Acemice bir davranış, para arzusu müşteri kaybına yol açar. Ben de alacaktım ama bu çocukca tavır karşısında almaktan vazgeçtim.
Para arzusundan dolayı böyle bir düşünce almadım. Para için bu işi yapmıyorum. Paraya da ihtiyacım yok. İnsanların sahip oldukları herşeyleri satmasına karşıyım bu yüzden engel olayım dedim. Fakat insanlar herşeylerini satmak için ellerinden geleni yapıyorlar. İzin vermesem yine vermem ama mani olmamak lazım bunu farkettim.
Hocam sizin gibi çok arkadaş var bence.. Ama toplanıp r10 yönetimine tüketici hakları dahilinde bilgiler sunabilirsiniz. Para arzusuyla iş yapan bir insan yarın bir gün sizin başınıza başka bir sorunda çıkarırı öyle bir sorun ki sadece parayla çözülür.
Tüketici haklarında standartlar seviyesindeki herşeyin istenebileceği açık ve net bir şekilde vurgulanmıştır. Sizin yazılı olarak ettiğiniz sohbette bu alım satım devir işelemleriyle ilgili bir nokta özellikle belirtilmemişse bu ap açık aldatmadır ve cezası malum.
Söz konusu yazılım/donanım standartlar seviyesinde olmadığı için sizin her türlü itiraz hakkınız bulunmaktadır. Bunun yanı sıra satıcının tavırları uygunsuzdur. Sen bir satıcı isten ve müşterine "git istediğin yolla hakkını ara" diyebiliyorsan bence sen satıcıdan ziyade bir vakasın..
r10 yönetimine toplu olarak bilgi verebilirsiniz. İlgili konuyu ve ürünün ayıbını belirttiğiniz takdirde yardımcı olurum. Söz konusu olayda arkadaş ürünün hiçbir işe yaramadıgını belirtmiştir. Tüketici memnun kalmadığı ve ayıbı bulunan bir ürünün 15 günden 2 yıla kadar para iadesini taleb edebilir. Dün sistemi incelediğimdede gördüm ki 100 tl nin üzerine 6$ daha zarara hüsrana uğratan bu sistemin size getirisi sıfır'dır. Çünkü google bot siteye kayıtlı kullanıcı olarak giriş yapmadığı için prfildeki linklerin kapalı oldugu sitelerde ne yazıkki hiç bir işe yaramayacak ha var ha yok misali.. Buda ürünün kendi ayıbıdır. Bu ayıbı taşıyan bir ürünün bukadar katı kurallarla insanları aldatarak satışıda yanlıştır, ve suçu kabullenmedir.
Saygılar.
hocam bu aralar hiç işin gücün yok sanırım. Senin gözüne kestirdiğin sataşacak potansiyel kişi ben miyim ? Benim en çok uyuz olduğum şey bir insanın yazdığım 2 satırla tüm hayatımı yerine dibine sokmasıdır. Beni tanısan gerçekten utanırsın.