sazan152 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Arkadaşlar,

En az Intel(R) Xeon(R) CPU X3230 @ 2.66GHz
8 GB Ram
1 TB HDD
Min. 100MB Port
KVM
10TB üstü BW

Özelliklerine Sahip Streaming İçin Kullanılacak.
Çok Fazla Saldırı Alıyorum. Ve Türkiyede Datacenterlar IP'mi Null'luyorlar Hemen Sonrada Sizinle Daha Fazla Çalışamam Diyerek Kapının Önüne Koyuyorlar. Halbuki En Son Türkiyedeki Bir Firma Saldırımın 400MB Olduğunu Belirtmişti. Çok Yüksek Bir Miktar Değil Okuduğum Makalelerden Anladığım Kadarıyla.
DDOS, Botnet vb. Gibi Saldırı Türlerine Karşı Cisco Guard Yada Bunun Dışında Herhangi Bir Özel Donanımsal Firewall, Veyahut Firmanın Kendi Özel Yazılım Yada Engelleme Yöntemleri İle Ataklara Karşı Koyabilecek Tercihen Yabancı Lokasyonlu Bir Dedicated Arıyorum Değerli Dostlar.
Yukarıdaki Donanımsal Özellikleri Barındırmayan Ancak Bu Güvenliği Sağlıyabilecek Firma Yada Şahıslardanda Bana Özel Mesaj İle Ulaşmalarını Rica Ediyorum.

İyi Geceler, İyi Seneler...

Teşekkürler Kolay Gelsin...
Kardeşim sen sen ol; saçma sapan tekliflerle, ne zaman nerde olduğu belli olmayan firma yada firma görünümlü insanlarla uğraşma. Git NetDirekt'e bas parayı kurdur firewall'ı sorun falan kalmıyor. Ha onları da tanımam, ortağım değiller. Hatta belki daha iyi firmalarda vardır fakat umrumda değil. Sorunsuz çalışıyor sistem. Son 6 aydır bir takım itlerin saldırılarına maruz kaldığımdan biraz öğrenmek zorunda kaldık bu işleri.

Bu saldıranlar adam değil zaten. Emin ol buralarda takılıyor, okuyorlardır nerden ne taş.k kaparım diye. Delikanlı adam çıkar derdini söyler. Çok delikanlıysa posta koyar kabadayı gibi ama nerde... Hem 2 cihan 1 araya gelse kim kimin o günkü rızkını 1 kuruş azaltabilir yada çoğaltabilir ki?

Yılma kardeşim. Ben Trabzon'dan İstanbul'a bu tür adamlara (ki adam değiller) pabuç bırakmaya gelmedim. Sende kimseye pabuç bırakma. En kralını da biliyoruz. Sen sunucunu sağlam tuttuktan sonra kimse kapayamaz serverı. Amma velakin biz Türk olarak alışmışız 10 liraya host, 50 liraya vps'e. Ben herşey dahil aylık 890 TL ödüyorum ama kafam rahat. Bende çok dertliymişim. kusura bakma birader.