Merhaba değerli R10 üyesi arkadaşlarım;
iwebtool Nedir? İwebtool Google 'nin aşkı Dizin sitelerinden birisidir. Googlenin en çok sevdiği dizinlerden biri olan iwebtool 'a 1 site eklemenin bedeli 9,99 $ olmasına karşı kampanyamızın içeriğinde bulunmaktadır.
Not: Yeni açılacak web sayfamızda 4 müşterimizin web sayfalarının 80x80 görseli yayınlanacaktır. Detaylı bilgi için pm isteyebilirsiniz.
Neden Biz?
Verdiği hizmet kalitesinin yanında tek tek ilgilenmesi oldukça saygılıı duruşu için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Raporu çok kısa sürede teslim edip, kusursuz hizmet sağlamıştır.
Teşekkürler
Çok güzel hizmet gerçekten herkes'e tavsiye ediyorum...
hızlı dürüst ve titiz bir arkadas iletişimide çok iyi başka işlerde de insallah çalısırız iyi çalısmalar
aralık kampanyasında yeni bir site için çalışmıştık ayhan hocamla kelimesinde ilk sırada.
bir site için daha anlaştık raporumu bekliyorum
daha öncedende calıştım .. işinin ehli ve güvenilir .. hayırlı satışlar ..
Raporları söylediği zamanda teslim etti, sorunsuz ticaret. Teşekkürler.
Daha önce backlink hizmeti almıştım. Şimdi yine backlink çalışmasına başladık. Dürüst ve saygılı bir arkadaş. Kendisine ilgisinden dolayı teşekür ediyorum.
Raporumu teslim aldım. Teşekkür ederim. A++ hizmet. fazla eklenen bloglar
içinde ayrıca teşekkür ederim.
Raporumu teslim aldım. Teşekkür ederim.
Bahsettiğim gibi Arkadaş titizlikle işini tamamlamıştır ve raporumu söz verildiği şekilde teslim aldım.
Teşekkür ederim.
iyi çalışmalar. Sana bana herkese de bol kazançlar
Merhaba ;
Ayhan kardeşimle sürekli çalışırız bir çok müşterime hizmet vermektedir. Sağolsun hizmetlerinin çok faydasını gördük. Kendisine teşekkür ediyorum 3 sitemiz için daha anlaşma sağlanmıştır.
Kendisi işlemlerinizi özverili çalışarak yapmaktadır. Kesinlikle güvenebilirsiniz.
Teşekkurler, İyi Çalışmalar....
Standart paket alındı rapor geldi teşekkürler.
Arkadaşla daha bir çalışma yapıldı. Bu çalışmadan son derece memnun kaldım işiylede işçiliğiylede ilgili olarak.
Devamın Advanced paket için Sürekli olarak çalışma yapılması adına anlaşma sağlandı.
Çalışmaların yararlı olacağından her hangi bir şüphem yok.
Sizlere de çalışmanızı tavsiye ederim.
Advanced paket ve daha önceki paketlerden almıştım. raporlarım elime ulaştı teşekkür ederim. elinize sağlık
Business paket için çalışmamız oldu 24 ila 72 saat icinde rapor beklerken, 1-2 saat için sonuçlar elimize ulaştı oldukca temiz ve düzgün çalışılmış diğer sitelerimiz için de çalışmayı şimdiden düşünüyorum.
iki standart paket çalışmam oldu bir kaç saat içinde raporumu da gönderdi teşekkürler
Raporu teslim aldım. Hızlı çalışma. Teşekkürler.
raporu teslim aldım teşekkürler
rapor alındı temiz iş eline sağlık kardeşim
herkse tavsiye ediyorum güvenilir işini çok çok iyi yapan bir arkadaş
Raporumu hemen aldım cok kaliteli bi işlem herkese tavsiye ederim zaten iwebtool u bilen bilir.
Rapor alındı çok düzenli ve hızlı bir arkadaş, işin hakkını vermiş.
imlemeci gördük bu forumda cok sayıda calıştıgım şahısların haddi hesabı kalmadı acıkcası bukadar düzenlisini görmedim
10 site icinde ayrıca anlaşıldı tebrikler kaliteli hizmet icin.
Rapor teslim alındı. Teşekkürler...
rapor mailime gönderilmiş. teşekkürler emek için.
umarım her 2 taraf da faydasını görür de devamlı çalışırız. teşekkürler ayhan kardeşim .
rapor elime ulaştı. teşekkür ederim güzel çalışma olmuş..
Hizmet alındı. Teşekkürler.
rapor elime ulaştı şimdi. çok hızlı ayhan kardeşim sağolasın çalışma için. uzun süre çalışırız inşallah
bende faydalandım bu hizmetten çok iyi bir katkısı oldu bana teşekkürler...
iş bitti rapor alındı teşekkürler.
rapor tam bi sekılde alındı sorunsuzca. tesekkurler ayhann kardesım
Son derece Hız ve itinaLı bir çaLışma SergiLiyor kendiSi
Raporumu çok hızLı bir şekiLde aLdım.
Teşekkür ederim.
rapor alınmıştır.teşekkürler
Rapor alındı teşekkürler...
rapor alındı.... güzel iş çıkarttı.
rapor alındı.teşekkür ediyorum..
arkadaştan raporlar alındı
İşlemi 1 saatte tamamladı. Çok teşekkürler. Raporu aldım
imzadaki site için çalışma yaptırıldı, rapor alındı. ayhan kardeşim hizmetin için tşk borç bilirim.
işinde çok ilgili ve çok başarılı bir kişidir kendisi kısa sürede yardımcı oldu
teşekkürler
Ödeme yapılmış, iki site için çalışma yapılmış ve raporları tarafıma ulaşmıştır.
1 site için anlaşıldı ve yapıldı teşekkürler
4 site için rapor alındı .. tavsiyedir ..
kendisi ile ocak sonrası açılacak sitelerim için anlaşma yapılmıştır
gerçekten yaptığı işten fazla yardımı sundu
kendisine teşekkür ediyorum
Rapor alındı. Teşekkür ederim.
1 site için daha anlaşıldı rapor bekleniyor.
Sağolsun işinde profesyonel bir arkadaş 1 kelimede 1. sayafaya getirdi beni hemen
rapor alındı, zamanında teslim tavsiye ederim...
Rapor alınmıştır Teşekkür ederiz.
Rapor elime ulaştı. Arkadaş gerçekten temiz iş yapıyor. Teşekkürler.
işi Dün Gece Verdim Ve Bügün rapor elime Geldi Teşekkur ederim Guzel Calısma olmuş
Rapor teslim alındı...
Teşekkürler.