MrLegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain güzel ama uzun değilmi ? yani sizce bu tarz domainlerde uzunluk önemli değilmidir. ben e-evdenevenakliyat ın comunu aldım ama hala iyiki aldım diyemiyorum, bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim.

tekrar hayırlı olsun, saygılar...
Şöyle ki ;
Nakliyat sektörü çok önemli bir sektör... Nakliyat sektörünün büyüklüğüne paralel internette nakliyat firmalarının aranma oranları, yine ona paralel internet üzerinden nakliyat sitelerine ödenen ücretler oldukça iyi...

Kendi domainim üzerinden gideyim; istanbulda ev taşımak isteyen birisi internetten şu yönde aramalar yapar;
  • istanbul nakliyat
  • istanbul evden eve
  • istanbul evden eve nakliyat
  • istanbul evden eve nakliye
bu bağlamda google yerel aranma oranı aylık ; 12.100 dür... Bu kadar uzun bir cümle için oldukça iyi bir orandır. istanbul-evden-eve-nakliye bu 4 kelimeyi de yazıp arıyorlar... aylık 12.100 kişi ...

com.tr uzantısı rezerve edilmiş
net projeli
org projeli
bu domainde com uzantısının önemini vurgulamaya gerek yok sanırım. Tabi evden eve nakliyat com gibi Türkiye çapında değerli olmasa da bölgesel olarak İstanbul için evden eve nakliyat nakliye açısından değere sahiptir. Değerini bilen birilerinin gelip bu domaini bizden alma ümidiyle panelimize dahil edilmiştir. Ya Nasip...