hapse girmekte var..
bundanda bahsedilmeliydi konuda !
greenpace katılıyorum hapse girmekte var. Fuhuş suç değildir ancak 227/2 : Bir kimseyi fuhşa teşvik eden, bunun yolunu kolaylaştıran ya da fuhuş için aracılık eden veya yer temin eden kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis ve üçbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır. Fuhşa sürüklenen kişinin kazancından yararlanılarak kısmen veya tamamen geçimin sağlanması, fuhşa teşvik sayılır. denilmiştir.. bu kapsamda ceza alır..Yani bunun yolunu kolaylaştıran dolayı ceza alacaktır.
fuhuşa yol kolaylaştırmadan tutuklanırsınız. örnek verebilirim. birçok
bu çok önemli bir detay. daha önce haberlerde bu olayın benzerlerini birçok kez okudum. site kolay ve iyi kazandırıyor olabilir ancak işin sonunda 4 sene (en kötü ihtimalle 2 sene) hapis yatmak da var. ki bu sadece hakkınızda bir şikayete bakar.
Acaba hakimmisiniz ? Savcımı şimdi burada konuşmak olmaz susuyorum ama ?
Ne zaman boyle bir site satsam hemen ***** site satsak suc, film sitesi satsak suç, bilen bilmeyen herkes konuya atlıyor boş boş konuşuyor.
Ne hapisi kardeşim ? Ben neden buradayım o zaman ? Bu işi yapan yüzlerce site var hiçbirine birşey olmuyor da bize mi olacak ?
Eğer öyle sizin dediğiniz gibi birşey varsa önce GOOGLE.COM.TR yi hapise atmalılar. Teşvikse bu insanlar siteyi hayallerinde görüp girmiyorlar, google dan arayıp giriyorlar.
Lütfen saçma sapan konuşmalar yapmayın, Ona bakarsak adsense kazanclarından vergi ödemeyen bir sürü webmaster var, ama hiç biri için yasal bir suç yok ne hikmetse...
Arkadaşlar, kesinlikle yasal olarak bir suç yoktur, bu iş legal demiyorum ama illegal de değil, siz sadece ilan yayınlıyorsunuz sahibinden.com da adamlar bu işi yapıyorlar gidip sahibinden.com u yargılamıyor insanlar o işi yapan sucluları yargılıyorlar bilmem anlatabildimmi ?
Yani bir site satış konumuda baltalamasanız olmayacak zaten, adam gibi işini yapan kimseye birşey olmaz.
Site satış sebebi belldir, geliri bellidir, 3 Ayda değil 1 Ayda bile bu parayı kazanabilirsiniz, bütçesi olan karlı bir işe yatırım yapmak isteyen herkese kapım açıktır. Fırsatlar ülkesinde yaşıyoruz işte size fırsat...