velikz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoğun talepten dolayı sanırım arkadaş bu aralar epeyce meşgul.Ben scripti ilk alanlardanım o zamanlar hem scriptten hemde arkadaştan memnundum.Şimdi scripten yine memnunum fakat arkadaştan pek memnun değilim.Kalbimi kırdı.Üzdü beni.Buradan 4 defa 1'er gün aralıkla pm attım.Güncellmemi istedim fakat en ufak olumlu yada olumsuz geri dönüş yapmadı.Msn den ulaşamıyorum çünkü msn adresini unuttum.Ben biliyorum ki arkadaş gerçekten iyi niyetli fakat anlaşılan epeyce meşgul.Canı sağolsun diyorum ve inanıyorum ki biraz işi rahatladığında bana geri dönüş yapacak.
Önelikle bi bilgilendirme yapayım

r10 da atılan pmler okuyorum devamlı takıp edemiyorum gunluk ortalama 20-25 pm gelıyor ve msj alanım sinirli pm isteyenler site reklam yerleşimi demo isteyenler adsense ile ilgli soru soranlar bunlari okuyunca cevaplıyorum
sizin gunceleme oldugu için okumuş ve silmemeışımdır sonra yer olmayınca arada kaynamıştır kusura bakmayın

öncelıkle buradan cevap alamıyorsanız Mail atınız mutlaka cevap verilir
genelde msn deyım yazarsanız cvp veririm gene yardımcı olurum

şöle biş söz konusu sistemı alan arkadaşlarla neredeyse her biriyle 2 saate yakın konusuyoruz söle yapaılım sizböle yapın diye

gene her kulanıcıyla tek tek ilgilenıyoruz

sizin guncelleme olayına gelince eger mail atarsanız yada msn den yazarsanzı işleminisi haledelım

sizi beklettıgım için kusura bakmayın
saygılar kolay gelsın