Merhaba Arkadaşlar ;
Bildiğiniz üzere Son günlerde Backlink çeşitliliğinin çok yararlı olduğu söylenmekte bende kendi sitelerimde denedim ne olacağını bekliyorum. Yaptığım işi sizlere yapıp sizin sitelerinizinde yararını görmesini istedim.
Yaptığım ve Size yapacağım şey şu ;
Konu ile alakalı bir video bulup mesela aşk-ı memnu ise bihterin son bölümde kendisini vurduğu yeri örneğin bunun gibi 30 farklı bölüm bulmaya çalışacağım ve youtube ye upload ederken açıklama kısımına sitenizin adını veya kısa bir tanıtım makalelinizi koyacağım.
Veya şöyle Özetleyeyim ;
Sağlık ile ilgili ise siteniz sağlık die youtube den aratıp 30 video indirip o videoları sizin yerinize upload edeceğim .
Upload Yaptığım hesaplar Verilmez.
Bu benim ne işime yarayacak diyen arkadaşlarımız ile ilgili de açıklama yapayım.
youtube video botunuz olduğunu düşünün . aşk-ı memnu diye aradınız önünüze ne geldiyse eklersiniz değil mi? açıklama da ne olup olmadığının bir önemi yoktur Herkez için. içeriğe bakarız. işte bu yüzden bu çalışmayı yapıyorum.
Farklı farklı sitelerden link alma olasılığınız da yükselmiş oluyor.
videoalr ortalama 3-4 dk lık olacaklardır.
30 Adet farklı içerik bulamaz isem 10 tane bulursam mesela bu 10 taneyi 5 er olarak yollayacağım. ileriki Günlerde Diğer video siteleri içinde çalışmalar yapacağım.
Fiyat çok yüksek diye düşünenler için ise;
Program ile eklemeyeceğim için biraz zahmetli olacak bu yüzden 10 $ yada 12 Lira Talep Ediyorum.
İşlem ücreti;
Paypal: 10 $
tuttur.com: 12 TL
Hizmetimi Kullanan Kullanmayan Herkeze Bol Hitli Günler Dilerim.