Evet arkadaşlar konu başlığındanda anlaşılacagı üzere bir webmaster nasıl bir seo programı ister , ben şayet bir webmaster olarak öncelikle ücretsiz olmasını isterdim ki öyle olucak program ücretsiz olucak,
2. olarak burda tüm görüş bildiren destek olan herkesin nickini ve sitesini programda hakkımızda kısmında destek olanlar kısmında yer alıcak bu programda sizlerinde katkısı olmuş olduğu için yani firefox dediği gibi organik bir yazılım olucak peki bu fikir gece yarısı yılbaşında nerden çıktı diyecek olursanız
burda ping atma üzerine attıgım programın işe yaradığını fakat belli bir aşamadan sonra yetersiz geldiğini farkettim ,
2. olaraksa piyasada herkesin en ufak şeyde bile para karşılığını yaptığını gördüm biraz insanlara faydalı olalım arkadaşlar herşey para için yapmalayalım( eminimki bu hususta bana kızıcak olan arkadaşlar olucaktır.Lütfen sorunlarınızı konuda değil pm olarak bildiriniz ).Lafı uzatmadan lütfen bir webmaster programından neler isterdiniz yazarsanız sevinirim.
Bu konu başlığı altında herkesin yeni yılıda kutlu olsun umarım Allah herkese bu yeni yılda nice mutluluklar nasip eder.