Konuyu report ettim , 1.5 yıldır bana ait olan sitem hakkında çıkıyor site adresini veriyor hiti ve geliri hakkında bilgi veriyor + sitemde kullandığım yazarı theersin olan scripti satışa çıkarıyor.Sen kimsin sana ait olmayan scripti satıyorsun , sitemin adresini verip hiti ve geliri hakkında bilgi veriyorsun.Asabımı bozmayın benim! Benimle siteni satarmısın diye iletişime geçiyorsun hiti ve geliri hakkında bilgi alıyorsun sonra gidip konu açıp herkese sitemin bilgilerini ulu orta açıklıyorsun.. siz ne biçim adamlarsınız yahuu kafayı yedirteceksiniz bana :@
Hocam kusura bakma siteni kullandığım için mesajımı editledim sitenle ilgili herhangi birşey kalmadı.. Bu konuda hassas olduğunu farketmeliydim haklısın.. Artık ne kadar süredir sende olan bir site hakkında bir bilgi içermiyor mesaj..
Bilginize Sunuyorum bu scripti yazan kişide bir scriptten editleyerek yapmış bu beni ilgilendirmez script w-*a-reze düşmüş zaten şuan scriptin herhangi bir kullanım hakkı yok ben o scripti w-*arez'den silene kadar canım çıktı hotfile la rapidle nereye yükledilerse uğraştım koyan site sahipleri ile kavga ettim hala link varsa bilmiyorum ama olmasada birilerinin arşivinde var zaten..
Bunların dışında benim şuan sattığım scriptin eskisi ile gözle görülür farkları var konumdada herşeyi açık açık yazdım Sadece tasarım değil özellik olarakda siteyi gezerek görebilirsiniz farkları isteyenle irtibata geçip anlatabilirim
Ayrıca arkadaşın mesajını report ederek şunları yazdım
"Konumu report edenin bu şikayeti sonucunda kendisinden özür diledim ve bilgilerini mesajdan kaldırdım yazarı başkası olduğunu iddia ettiği scriptin bir haber scriptinden editleme olduğunu yazdım ve hakları kimsenin olmayan bir scripti bende editleyip emeğim karşılığında satıyorum bu arkadaşın sitesi önceden benimdi zaten ben başkasına sattım sattığım insan bu insana satmış herneyse ilgilenirseniz sevinirim"