Merhaba,

2010 yılının son kampanyası olarak ilk ay ücretsiz dedicated server uygulamasını beğeninize sunuyorum.

SUNUCU ONLINE OYUNLAR ICIN UYGUN DEGILDIR, LUTFEN BU AMACLA SIPARIS VERMEYINIZ!

Bu kampanya bu geceyarısına kadar devam edecektir, saat gece 12'den sonra yeni talep alımları durdurulacaktır.

Servise devam etmek ya da etmemek tamamen size bırakılmıştır, 1 ay sonunda herhangi bir devam zorunluluğu bulunmamaktadır, ancak iptal talebinizi ödeme tarihinden 1 hafta önce bildirmek kaydıyla.

Bu sürenin ihlal edilmesi durumunda hizmete devam edileceği varsayılacaktır.

Sunucu özellikleri aşağıdaki gibidir.

- Intel Xeon 3050 Dual Core (çift çekirdek) İşlemci
- 2 GB DDRII RAM
- 250 GB SATAII HDD
- 5 Adet IP Adresi
- 5 TB Trafik // 100 mbps bağlantı üzerinde
- Amerika Yerleşimli
- İşletim Sistemi Linux (CentOS öntanımlı)

1 ay sonrasında sunucuya devam edilmek istenirse, aylık faturalandırma 75$ olacaktır.

Sunucu teslimleri, sipariş yoğunluğuna ve verimerkezinin yoğunluğuna göre sırayla yapılacaktır. Bu süre 24 - 72 saat arasında olabilir.

Sunucuyu ilk ay ücretsiz almanız için gerekli sipariş linki ve kupon kodu aşağıdaki gibidir;

-------------------------------------------------
Sipariş Linki: SATIN AL!

Kupon Kodu: 2010SON

-------------------------------------------------

Sunucuya ek IP adresi temini mümkündür. Her ek IP 1$ olarak ücretlendirilir.

Alternatif seçilebilir işletim sistemleri ve fiyatlandırmaları;

- CentOS / Ubuntu / Fedora / Debian / FreeBSD - Ücretsiz
- VMWARE ESXI - Ücretsiz
- Proxmox OS - Ücretsiz
- XenServer 5 - Ücretsiz
- Windows 2003 - 2008 Web Edition - 20$

Şunu da hatırlatmakda yarar görüyorum. İşletim sisteminde yapacağınız bir zarar sonrasında sunucu formatlama işlemi 25$ ile ücretlendirilir.

Kontrol Panelleri ve Fiyatlandırmalar;

cPanel/WHM: 25$
DirectAdmin: 15$

*** Sunucudan hariç diğer eklentiler kampanya kapsamı dışındadır;

- Kontrol panelleri
- Ek IP Adresleri
- Windows İşletim Sistemi
- 1 Gbps Port Yükseltimi

Sipariş esnasında seçtiğiniz işletim sistemine dikkat etmeye özen gösterin lütfen, siparişleriniz bunlara göre ayarlanacaktır.

Sunucular öntanımlı olarak CentOS işletim sistemi ile gelir ve herhangi bir panel içermez.

Zaman ayırıp konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim.

Dipnot: Sunucuyu herhangi bir illegal aktivite için kullananların hizmeti sorgusuz sonlandırılacaktır. Sunucu teslimatından sonra sunucunun kullandığı ve kullanacağı hat takip altında olacaktır.

Bu önlemin daha sağlıklı hizmet verebilmek adına olduğunu hatırlatır, işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

*** Sipariş esnasında gerçek nitelik taşımayan kullanıcı bilgileri, direkt olarak elenir ve siparişi işleme alınmaz.

Yeni yılda, hepinize başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim.
Saygılarımla,
Sezer DEGE.