TuKeNeCeGiZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10.000$ bu site için çerez parasıdır Bende bu sektördeyim ve arkadaş gibi bir çok yabancı, full otomatik ilan sitem mevcut hitlerde arkadaşın hitinin 2 katı ve arkadaşın günlük gelirinin 3 misli. Benim tavsiyem seninde söylediğin gibi ortada illegal bir durum kesinlikle yok. Kafanı toparlayıp, az daha yoğunlaşırsan herşey çok daha güzel olacak Bu arada sakın senden link almiş olmiyim
=) 10.000$ a satmayı zaten düşünmezdim, şuanda 2 ayda çıkartıyor o parayı, o duruma geldi site. Umarım herşey düzelir, icraları ve banka borçlarından bir süre kaçabildiğim kadar kaçayım ben =) ve link verdiğimi sanmıyorum, kimseye link vermedim çünkü =)

rizikos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam 50.000 dolardan aşağısına vermem. Altın yumurtlayan tavuk bu.
50.000$ şimdilik değil ama bir süre sonra edecektir =)

aLp3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vedat bey iyi günler arkadaşın elinde böyle bir site bulunmadığına inanan arkadaşlar siz daha bunu tanımıyorsunuz =)

R10 da eski üye olan arkadaşlar bilir. Piyasanın en eskilerinden biridir ve eminim böyle bir tavuğa sahiptir dp de satma bence. Bir arkadaşın dediği gibi bir sürü yamyam var. Dnforum da deneyebilirsin şansını yada cyberay ın dediği sitelerde.
Selamlar Alper,

Eskiydik, eskidik =) çok boş bıraktık işleri, tavsiyem sakın maaşlı bir işe girmeyin, kendinizi köreltirsiniz =) DP ve benzeri forumlardan çok sanırım satış oalcak olsaydı Flippa yı tercih edecektim ama şimdilik gerek görünmüyor.

Yorumlarınız için çok teşekkürler...