ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada vatanseverliğimizi göstermek için ne yapabiliriz ? Hükümet binasını mı bombalayalım ?
Var mı bir çözüm öneriniz? Grev mi yapalım ? Yürüyüş mü yapalım. Yoksa molotof kokteyli mi atalım ? Siz bunları istiyorsunuz anlaşılan. Halkı galeyana getirmeye çalıştığınıza göre.
ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstteki mesajımda kimseye bölücü filan demedim. Bunu nereden uydurdunuz anlamadım. Ammaaa, üstteki mesajı dikkatli okursan git sandıkta şuna oy ver demiyor, şuna oy verme de demiyor. İyi bak bakalım, üstteki mesaj ne diyor?

İki tane che t-shortu olan başımıza devrimci kesiliyor arkadaş.

ben sana bölücüsün demedim ki bu tarz düşünce yapısındasınız dedim. Bak üstte kırmızı punto ile dediğini belirtmişim. Grev arayayını , yürüyüş yapanı bu tarz insanlarmış gibi belirtiyorsun kendi kendine sizleri bu şekilde görüyorum diyorsun kendi ağzınla söylüyorsun bunları ben demiyorum ki sana.

emin ol o che dediğin adam gibi bir adam bu ülkede olsaydı şuan bu ülke bu durumlarda olmazdı. Ülkenin bir çok madeni, önemli yerleri el altından gidiyor ve hepiniz hükümet süper diye nutuklar atıyorsunuz.

Fatich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok değil 10 yıl önce millet yemeye ekmek bulamıyordu, şimdi buluyorsunuzda şikayet ediyorsunuz. benim insanım nankör işte. asgari ücretin 100-200 lira olduğu zamanları ne çabuk unuttunuz? siyaset yapmak istemiyorum ama adama zorla siyaset yaptırıyorsunuz.
bu hükümet başa geldikten sonra ekonomi kendine geldi, kriz kriz diye bağıran sizler, açız, sefiliz diye bağıran sizler çıkın bir dışarıya dolaşın bakayım neler oluyor.

anadolu yakasında en dip dediğimiz yer, sultanbeyli, samandıra gibi yerlerde bile millet deli gibi alışveriş yapıyor neyin açlığından bahsediyorsun sen?

bu devlet değil mi fakire para veren?
bu devlet değil mi yaşlıya para veren?
bu devlet değil mi yoksul olana kömür, gıda, erzak yardımı yapan?
bu devlet değil mi iş beğenmeyip çıkana işsizlik maaşı veren?

insanoğlu nankörde nankör yazık diyorum sadece.
evet 10 sene önce millet yemeğe ekmek bulamıyordu ama dilenmiyordu. Onuruyla gururuyla rızkını çıkarmaya çalışıyordu. Şuan insanlar dilenci durumuna düştü. 1 paket makarna, 1 ton kömür verselerde şu günü atlatsak diye kılıktan kılığa giriyorlar.

bu devlet fakire para vermiyor. Fakire sadaka verip kendine bağlıyor
bu devlet yaşlıya para vermiyor. Yaşlıyı rezil ediyor
bu devlet yoksula kömür , gıda , erzak vermiyor. Kendine oy verdiği takdirde size bunları bunları veririm diyip milleti kendine affedersiniz ama köpek ediyor.
bu devlet işsizlik maaşını zaten vermek zorunda sosyal devletin görevi budur. Bu bir marifet değildir. Kaldıki istihdamın önünü açmayan bir hükümet var. Yapsın doğuya fabrikalar yeni yatırımlar. işsizliği ortadan kaldırsın neden yapmıyor. millete 3 kuruş sadaka verir gibi işsizlik maaşı neden veriyor. Hayvancılığı , tarımı bitirdi. Bunları neden canlandırmıyor. Tarım ülkesiyiz sözde ama bi halt yapıldığı yok. Tarım ürünlerini dışarıdan alıyoruz neredeyse.

NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben anlamıyorum hala mevcut hükümete çamur atıyorsunuz.Ben taraf tutmuyorum bu maaşla kimse geçinemez ancak bu hükümet kaynaklı birşey değil ki başka x partisi gelse yine aynısı olacak he ne olur 10 lira fazla verir oda.Asıl konuşulması gereken bu durumun bizim tarafımızdan nasıl düzeltileceği siz hala hükümetleri konuşuyorsunuz.
başka x partisi gelsin onada tepkim aynı olur bende senin gibi taraf tutmuyorum ama affedersinde sessiz kalmak da istemem. Halk bilinçlenmeli bilinçlenmediği sürece bu kısır döngü devam edip durur. Birileri gelir iki nutuk atar ondan sonra devletide soyar milletide s... kimsede birşey diyememz ama şu saatten sonrada hükümet kolay kolay düşmez son referandumdan sonra affedersin ama koyun olmuş halk hükümetin elini kolunu güçlendirdi. Ben gelecekten korkuyorum. Allah gelecekteki evlatlarımıza yardımcı olsun işleri çok zor belki türkiye diye bir ülke bile bulamıycaklar.