antiarabesk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
link alımı sakıncalıdır, az alırsan faydasını göremezsin, yeterli sayıda alırsan devam ettiremezsin, maddi külfeti çok, 6 ay 1 sene kalması lazım, sonrası yok...

Makale alımı ise profesyonelce yapılırsa çıkarmayacağı kelime yoktur, belli başlı 4-5 tekniği bilmenizde yarar var...

- Makale özgün ve yeteri uzunlukta olmalı 150-250 kelime
- Makalenin yayınlandığı site kaliteli olmalı
- Makale yayınlandığı sitede en az 3-5 gün anasayfada kalmalı, ben özel projelerimde 3 hafta anasayfada tutup 2 katı ücret ödüyorum, çoğu zaman çalıştığım siteyi geçen makalelerim oluyor, zibil gibi örnekler var...
- Makalelerde sitenize giden bir resim olmalı
- Makaleler düzenli olmalı 3 günde 10 tane değil, 3 ay süre 2 günde 1 tane şeklinde

v.s. kısaca ben link almıyorum, kalıcığı yok ve fazlada işe yaramıyor artık, deneyenlere sorun...
Tanıtım yazısının nasıl olması ve ne zaman alınması ile ilgili herşeyi söylemiş arkadaş.

Link konusuna bende katılmıyorum, hiç olmasın değil olsun ama bir kaç tane maddi yönden zorlamayacak kadar olmalı. Gerisi kalıcı linkler ile güçlendirilmeli ki yerinizde kalıcı olsun.

Kuru kuruya tartışmak yerine bence daha somut daha gerçekçi şeyleri konuşalım ki herkes birşeyler öğrensin.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.