Konu
Amerika Locasyonlu Hosting Aranıyor!
31-12-2010, 00:58:10
Egobusch
[
+
]
Amerika Locasyon
[
+
]
1 Adet sadece bana özel IP adresi.
[
+
]
2000 MB alan.
[
+
]
75 GB aylık trafik.
[
+
]
CPanel 11 / Türkçe - İngilizce
[
+
]
Sınırsız E-Mail
[
+
]
10 Adet MySql
[
+
]
10 Adet Subdomain
[
+
]
10 Adet FTP Erişim
[
+
]
%99.8 Uptime garantisi.
[
+
]
Günlük/Haftalık/Aylık olarak 3 aşamada hergün yedek alabilecek ve bu yedeklerden kesinlikle sorumluluk kabul edecek.
Aradığım özellikler temel olarak bu şekilde yer almaktadır. Makina kesinlikle Amerika locasyon olacak ve bana özel bir IP adresi bulunacak. Yani sadece benim sitem o IP üzerinde bulunacak. Web alanı ve trafik ihtiyacım şimdilik bu şekildedir ancak ilerde trafik yetmeyebilir ve yükseltmek istediğimde anında işlem yapabilecek bir firma arıyorum.
Taşıma işlemleri;
CPanel'den CPanel'e taşıma işlemlerini kesinlikle sorunsuz halledebilecek birini arıyorum. Bu sorunsuz dediğim aynı zamanda bu işlem için seride olmalıdır. Taşıma işlemi gece 03.00 ile 06.00 saatleri arasında herhangi bir zaman diliminden gerçekleştirilecek hit kaybı yaşanmaması adına.
Yedekleme sistemi;
Benim çalışacağım firma benim yedeklerimdende sorumlu olacak kişi olacaktır. Her hafta yedek almak zorunda değilim bu yüzden bundan ben değil firma sorumlu olacak. Ön protol anlaşmasında kesinlikle bunu belirtecek ve ilerde bu sorundan yana problem yaşadığım taktirde mahkeme işlemleri için delil olarak kullanılabilecektir.
Locasyon ve IP hakkında;
Bana Türkiye locasyon sunucu teklifinde sakın bulunmayın çünkü bundan böyle sadece amerika locasyonlar ile çalışma kararı aldım. Bunun temel nedeni Google ve amerikalı diğer arama motorlarının kendi locasyonlarına tanımış olduğu süper hızda index ve aramalarda üst sıralamalardır. Bunun hakkında fikir beyan etmeniz fikrimi değiştirmez bu yüzden konuyu baltalamaya çalışmayınız. IP adresi olarakda sadece bana özel bir IP adresi istiyorum ve benim taşıyacağımız olan sitem o IP üzerinde barınacaktır. Bununda asıl amacı SEO'ya iyi yönde etki etmesidir. Bir IP üzerinde 80 sitenin barınması ayrı bir olaydır bir sitenin barınması ayrı bir olaydır.
Hız ve Uptime;
Amerika locasyon diye sakın yavaş FTP ve CPanel sahibi olan hosting firmaları yazmasın. Geçen sene çalıştığım tüm Amerika locasyonlu makinalar jet gibi çalışıyorlardı ve FTP'de bir scripti bile atma hızım 3 dakikayı geçmiyordu. Bu yüzden makinenin ram özellikleri iyi olursa memnun olurum.
Dip NOT
:
2 adet sitem KarıncaHosting bünyesinde barınmaktadır ve hizmetlerinden gayet memnunum. Bir seneye yakında İlkserver ile çalıştım ve onlarda çok iyi hizmet verdiler. Şimdi bu sitemide başka bir hosting firmasında barındırmak istiyorum. Bunun nedeni Türkiye'de diğer hosting firmalarınada azda olsa bir katkı sağlamak ve Türkiyenin bu sektörde 3-5 firma ile değil onlarca firma ile dünyada iyi yerlere gelmesine azda olsa bir destek verdiğimi göstermektir.
Ücreti konu başlığı altından hosting firmaları yazsınlar, kendilerine geri dönüş gerçekleştirilecektir. Hosting hizmetini almadan önce mutlaka CPanel ve FTP'yi kontrol edecem ve hız performansı gerçekleştirecem. Kesinlikle Özel Mesaj yolu ile teklifler belirtmeyiniz.
Multi Topic:
http://www.webmastersitesi.com/hosti...646#post531163