xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya arkadaşım yazdığın şeyin içi o kadar boş ki
farklı kategoride link te alabilirsin o zaman neyi öğretmeye çalışıyorsun öğrenin demişsin ne biliyorsun ya da ! cevap yazmayacaktım ama demek istediğin nedir kendin bile anlamadın
tanıtım yazısı aynı kategoride olmasa da alırsın bu mu yani link te alırsın o zaman .
footer link alındığında o sitenin prli ve prli olmayan her sayfasında indexlenir , tanıtım yazısı ise sadece o makalenin içinde indexlenir.
hangisi daha etkilidir tartışmaya gerek bile yok ya yine de bu benim fikrim dedim sadece aksini düşünenler olabilir ama senin mesaj yazış tarzınla değil öğren ne ya ! öğrendim saol
1000>1 diyorum sen ise 1000 in içinde de 1 rakamı var öyle düşün diyorsun
anlayan anladı
Ben sana öğren mi demişim? Kim idda edebilir bir konuyu benden daha fazla bildiğini burda? Kim tanıyor ki beni? Kim biliyor ben ne iş yapıyorum ne yapmıyorum? Nasıl bu kadar benim yazdığım mesaj için boş diyebiliyorsunuz? Sizin söylediğinizde 3 yıl öncesi için dolu bu zamanlar için boş bir mesaj.

1 link ile birden fazla filtreye girebilirsiniz ama aynı anda yayınlanan 10'dan fazla tanıtım yazısı ile hiçbir zaman filtreye girmezsiniz. Sen sadece indexlenir, yok her sayfasından link alır, binlerce backlinki olur diye düşünüyorsunuz. Bu dar bir düşünce. Burda benden profesyonelleride vardır elbet bu konuda. Ama ben 8 yıldır Google üzerinde giriştiğim hiçbir projede başarız olmuş biri değilim. Bilgime, tecrübe güveniyorum bu konuda. Biz Türk seolar olarak link building çalışmaları yürütürken amerikadaki seolar article submission çalışmaları yapıyordu. Hatta bunun için çok ayrı bir sektör var yurtdışında. Digg vs gibi sltelerinde temeldeki kurulum mantığıda bu aslında bir yerde. Geniş düşünmek lazım.