Fani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu proxy hit v.b hit yöntemlerini professional düzeyde denemiş biriyim.Yani 1 haftamı gecemi gündüzüme katıp bizzat denedim.Proxynin nerden geldiğini gören gelişmiş sistemlerde denedim bunu.İster vip proxy alın ister normal.Her ne yaparsanız yapın sizin aynı makineden bağlandığınızı tespit ediyorlar.Yani sizin ipinizi daha sonrada hangi macdan dilden tarayıcıdan v.b durumları çok iyi biliyorlar.Bu tür yöntemler sadece zaman kaybı.Ve googlenın bunu anlamaması çok komik ve saçma olur gerçekten.Önemli olan girdiğiniz sitenin sayacının sayması veya saymaması değil.Ben bu durumu defalarca çeşitli yöntemlerle denedim.Ve kesinlikle sizin nerden geldiğinizi biliyorlar.İpin arkasındaki mac hep aynı 1000000 tanede vip proxy , ip olsa sonuç değişmez.Ha ben bu durumu aştımmı eve aştım ve gerek google sayaçlarına gerekse bahsettiğim sistemi atlatmayı başardım ( çok uzun sürdü ) ve konularıma bakarsanız benim organik hitte sattığımı görürsünüz...

Bununla hotfile rapid v.b sistemler aşılamaz ama ben hiç beklemeden indirebilirim yaptığım çalışmalar sonucunda .Eğer bu sistem bunu yapabiliyorsa kesinlikle işe yarar.Ama yaramıyor...
Bir web sitesi bana herhangi bir activex denetimi yükletmeden mac numarama nasıl erişebilir? Ben bunun mümkün olduğunu bilmiyordum.