PsiKiYaTRiST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten ben hep merak etmişimdir. Almak isterim fakat, yukarıda sorulan sorulara bende cevap istiyorum. Ne yerler? sanırım Etoburlar? Kücük balıkmı atacağız? yoksa Tavuk eti , ucuz Et Felan?? akvaryuma bebek düşse Yada elimizi soksak kemiğe dönermi? Bilgi istiyorum

Olay şu. Balıkların şuanda dişleri vardır. O yüzdne yumuşak etlerden atmanız tavsiyemdir. Fakat büyüdükce 6-7 cm oldukarında rahatlıkla normal et atabilirsiniz. El ısırması vs durumuna gelirsek normal şartlarda ısırmazlar korkarlar. Bu balıklarda grup psikolojisi vardır. Eğer güzel bir verim almak isterseniz. en az 15 balık öneriririm. Ne kadar balık o kadar cesaret gelir. Eğer arkadaşlarnıza şaka yapmak içn illa parmağını sokunca saldırsın istiyorsanız eğitmeniz gerekmektedir. Eğitmek istiyorsanız Bu işi yapanlarla irtibata geçmenizi öneririm. Benim bir kaç önerim alır almazdan itibaren kendi elinizle yedirmenizdir. Bazen 3 dk bazen yarım saat bekletebilirler. Ama eninde sonunda yerler. Böyle böyle insan eline alıştracaksınız. Sonra arada bi aç bırakacaksınız. Baktınız birbirlerinin kuyruklarını yemeye başladılar hemen yem verin elinizle