Exclion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programını indirdim kurdum, Allah daha iyilerini yazmayı nasip etsin ama programda

1.cisi sağlam programlara bak hangisi açılışta şarkı çalıyor ? Şarkı daha çok crack programlarında çalıyor.

2.programın o arayüzü ne öyle biraz sanki kullanıcıdan seçenekleri gizlemek için yapmıssın

3.o butona tıklıyorum paralı bu seçenegi seciyorum yok gold sürüm, Allah aşkına bırakın şu para aşkını biraz önce insanlara yararlı birşeyler yapki ondan sonra para kazanasın bak bir hadisi şerifimiz ne diyor , "İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” bu mantık ile ilerlersen yol alırsın. İnşAllah daha iyi programlar yazdığını görmek dileğiyle.
Merhabalar daha önce açıklama yazıldı ama sizede yazıyım kardeşim yazılımın sayfaları yanlış yönlendirilmiş malesef bizde upload ettikten sonra fark ettik hak verirsinizki bir web sayfası değil hemen düzenleme yapamıyorsunuz biz hatayı fark ettik hemen update patch üzerine bir çalışma yaptık V1.1 olarak yayınlıcaz update yapan kullanıcılarımız V1.1 versiona yükselmiş olacak ve açılmayan & aktif değildir yazısı alan yada gold sürümdür mesajı olarak tüm hatalar çözümlenecektir.

zaten hata oldugu aslında ortada çünkü fark edeceğiniz üzerine gold edition bu versionda aktif değildir yazmaktadır programın açılışında yani hem gold version yok hemde gold olmadan açılmıyor sizcede saçma olmazmı

bizce olur bu hatayı fark ettik ve güncelleme paketi çıkarttık bir kaç saat içerisinde testlerimiz bittikten sonra download edilebilir ve update edilebilir versionu yayınlıcaz

yaşanan ve elimizde olmayan sebeplerden oluşan durum için tekrar özür dileriz

umarım güncellememiz ile yazılımımızdan memnun kalırsınız

Saygılarımızla