Silver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@syfa01 korkma. Video klip bölümünü vs. kaldır.. Tekrar cevap yolla. O site kapanacaktır diye birşey yok. Aynı uyarı banada gelmişti, gerekli bölümleri kaldırdım. Cevap verdim 4-5 ay oldu belkide daha fazla. Siteme hiç birşey olmadı. Aynı şekilde gerekli ekran görüntüsü ektedir yazıyordu fakat banada ulaşmadı ekran görüntüsü. Sen yinede tüm video klip varsa mp3 vs. bölümlerini kaldır.. Gelen mail'e düzgün bir üslupla cevap ver.
Hocam tükçe kliple ilgili ne varsa kaldırdım - 2-3 tane mail attım düzgünce derdimi anlattım. İnş. bir şey olmaz

videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ÖYLE BİRŞEY YOK bırakında biz bilelim demi ? MÜ-YAP denilen kurum , size böyle bir ihtar attıysa gerekli tüm "mp3 dinletme , mp-3 ımkanı sunma , Klip film , bu tarz katagorilerin olması bile o katagorilerde paylaşım yapılmasına bile karşı olan bir kurum ve kuruluştur. Tekrari inceleme 3 gün içerisinde yapılır 3 günlük bir mühret tanınır mülk sahibine "yani site sahibine" akabinde kaldırılmamışşa sitenin erişime kapanması , ve site kurucusunun ip vb araçlardan bulunması için gerekli yasal işlem başlatılır gerekenler yapılır ,

Velakin ? sen kapattın katagorileri sildin içerikleri herşeyi o konu ile ilgili gönlün rahat olsun "HİÇ BİRŞEY OLMAYACAK"

Evet hocam zaten mp3 vs. şeyler paylaşılmıyordu, klip için uyardılar büyük ihtimal onlarıda kaldırdım. İçimi rahatlattınız biraz tşk. çünkü maillerime cevap gelmeyince dedim herhalde gitti site