merhaba arkadaşlar. dpy bursu ile okuyorum. bu seneye kadar bursları hep iş bankasından alıyorduk ve çok memnundum iş bankasından. gerek şubeden işlem yapma olsun, gerek internet şubeciliği olsun. okulumuz bu sene ziraat bankasına geçti. biz de mecburen ziraat bankasından para çektirk. hesabı açalı 2,5 ay oldu ama ortalıkta bankamatik kartı yok. her seferinde bankaya gittiğimde şimdi tekrar kart talep ediyorum diyorlar 1,5 aydır. bu sabah burslar yattı. hesap benim adıma(17 yaşındayım). bankaya gittiğimde parayı bana veremeyeceklerini söylediler. diyorum kardeşim hesap sahibi kısmında benim adım yazıyor. olmaz diyorlar. gittim yetkili kadınla görüştüm. diyorum sistemden telefon numarasına bakıp arayın babamı, işlemi onaylasın, verin paramı. olmaz diyor. babam da şehir dışında olduğu için gidip çekemiyor. diyorum kart ne zaman gelicek. kart gelsede sana veremeyiz, baban gelip alıcak diyor. diyorum internet bankacılığı için şifre verin. kart gelmeden olmaz, hem ancak babana verebiliriz diyor. *** madem öyle niye hesap sahibi olarak benim adım yazıyor!!!! ben bu parayı nasıl garanti veya iş bankası hesabıma yatırabilirim? kesinti falan umrumda değil. telefon bankacılığı varmı bu dandik bankanın? yada başka bir yol gösterebilirmisiniz parayı alabilmem için?