Kardeş o arkadaş telefona ömür biçemez şansına ne gelirse ben 1 seneye yakın kullandım bir sorun olmadı sattım bi arkadaşa 2 gün sonra arıza vermiş basit bi arıza ama vermiş yani iyi kullanırsan nokıa gibi buda uzun süre kullanılır diye düşünüyorum
Bende kullandım bunlardan kendi görüşümü belirteyim .
Telefon görünüş olarak süper özellikleri olsun herşeyi çok güzel sadece içinde kullanılan sistem telefonu eksiye düşürür nokıa gibi symbiana benzer bir sistem kullansa telefon gerçekten çok güzel olurdu o zaman ,Bu cizhazlar bir telefndan öte, canınız sıkıldığında açıp bir tv dinleyebilirsiniz wifisi zaten başlı başına bir özellik anlatmaya gerek yok gayette güzel çalışıyorlar tarayıcıları nokıanınkinde bile üstün diyebilirim en azından 53 20 xm den üstün
Bence telefon nokıanın 500 tl lik telefonlarından daha iyi . Benim satma nedenimse replika olmasından dolayıydı kendime yediremedim
Satıcı arkadaşta gerçekten r10da güvenilebilecek ender insalardan biridir .
Bir kaç alışverişim ooldu hiç sıkıtı yaşamadım ,birkeresinde kargo biraz geç gelmişti şüpelenmiştim ama yersiz şüpeydi
Telefon süper satıcı dürüst daha ne olsun bence alınır telefon tabi almak istiyenlere . .Çin malı şudur 2 gün sonra çöpe atacaksın parana yazık gibisinden sözlere kulak asmyın bence .
Hayırlı satışlar
İyi bir gözlemciyimdir canım sıkıldı konuyu gördüm yazdım