Fedakar,

Adsense bölümündeki üyelerin çoğu kendini adsense uzmanı zanneder. Bilmedikleri öyle şeyler varki bunların üstüne bilmişlik ve kibirlilik hat safadadır. Bilmediği şeyleri bildiğini zannedip üstüne yorum yapan çok bilmiş üyelere sahipdir bu bölüm. Zamanında 20 bin $ kazandığımı burada paylaşınca bu konuda olduğu gibi mualefet üyeler konularıma bu şekilde saldırmıştı. İnsanların üstlerine saldırmak ve kendi benliklerini senin benliğine kabul ettirmek için hava ve bilmişlik yaparlar.

Benden sana tavsiye bu foruma ticaretten başka bir iş için uğrama, buradaki kimseye yardım etmene gerek yok buradakiler ne bu yardımı anlar ne de karşılık verir. Bu yüzden böyle gereksiz bilgi alışverişine gerek yoktur. Her bildiğini kendine sakla. Bu konudaki verdiğin bilgilerin %80 i doğrudur. Bu sadece Türkiye'm için değil. Diğer ülkelerinde çoğunda geçerlidir. 3D Secure olmayan bir sistemde, misal olarak isimtescil. Sadece kart üstündeki bilgiler ile alış veriş sağlayan sistemlerde (3D Secure Olmayan) dilekçe ile para iadesi yapılabilir.

Yine konu hile yapıp yapamama düşüncesine takıldı, hile yapmazsan seni 1-2 yıl içinde bloke eder, yaparsan 2-3 ayda bloke eder. Halenda neyin tartışması görülüyor anlamış değilim, kimsenin kimseyi ne suçlamaya ne de ezmeye hakkı yoktur. Hesapta bu forumda böyle bir kural var ki , şuanda işlenmeyen bir kural. Ama emin olun işlerine gelmediği için bu kuralı üzerimde denerler

Nasıl kazanırsan kazan ister hileyle ister hilesiz kimseyi ilgilendirmez, kimseyede nasıl kazandığını söyleme, yakın arkadaşına bile. Verdiğin bilgi bana göre doğrudur. Bilgiyi daha önceden biliyordum ama yinede teşekkür ederim.

Not : Kimseye adsense hakkında tek bir bilgi verme içindeki o isteğide öldür, yoksa bunlar seni lafla öldürür. Şuan yaşadıklarını yaşadığım için mualefetlerli şeyine bile takma