gssmartboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords kullanan kişinin anlattığın yoldan veya başka türlü bir yoldan Googledan geri aldıgı para Adsense yayıncısının banlanmasına sebep olmaz. Bu ikisininin arasında böyle bir bağlantı neye dayanarak kuruyorsun?

Ayrıca öyle kolay kolay google ın parayı iade etmiş olması pek mantıklı gelmiyor.

Ayrıca bırakın şu hile yapmadan banlandım ayaklarını. 2008 den beri aynı adsense hesabını kullanıyorum ve tek. Bir sürü sitede yayınlamaktayım reklamları. Bugune kadar sadece bir tane uyarı aldım. Demekki google kimi banlayacağını iyi biliyor. Boşuna binlerce mühendisi bünyesinde çalıştırmıyor adamlar.
ilk paragafında yazdığına bişey diyemem haklı olabilirsin ama şu google kimi banlayacağını biliyor söylemin bana fazla google ağzı geldi. ne güzel kutlarım ban yememişsin dostum maşallah diyelim ama inan şansına kimbilir belki yarın belki yarından da yakın durduk yere ban yersen(google da çalışmıyorsan) şaşırma ve sebeb felan arama. zira o kadar süre reklamlarını yayınlayıp da yok yere parası içieride kalan ve banlanan insan varki şu Türkiyede. "karşılıklı sorumluluk " ilkesince yaptığınız bu hizmete mukabil neden ban yediğiniz de açıklanmaz bu forumda yine bir başlıkta birileri yazmıştı fix bir uygun bulmadık yazısı ile otomat cevap alıp kalırsınız.
yinede mazallah diyelim.

bu arada daha ilk başlık açıldığında sansasyon demiştim bu mevzuya haklı cıktım