kesinlikle sana katılmıyorum, tamamiyle iş sende bitiyor. hiç bir bölüm gibi buda okul eğitimiyle sınırlı kalmıcak bölüm ben okulumun son senesinde tubitak sponsorlugunda donanım programlama konusunda port programlama hakkında belge aldım ve suan turkıyede yazılım konusunda benım yaptıgım ısı yapan toplam 1000 kisi yok şuan türkiyenin microsoft destekli tek yazılım şirketinde staj yapıyorum. Önerim komple bir ağaca hakim olmaya çalışma kendine çok iyi yapabileceğine güvendiğin bir dal seç orda uzmanlaş.
Ben şuan 2300 TL maaş alıyorum(prim harici) ve Allah'a şükür ki oturduğumda programımı da yazarım, istediğim şekilde de port kontrolü yaparım. Farkındaysan Konuda mesele birşey öğretilmesi değil. Konu 3 aylık sertifikaya sahip adam ile KPSS sınavında aynı kefeye konulman.
Söylesene 3 aylık bir sertifika alan adam benimle ne kadar eş değer olabilir?
Konuyu dikkatli okusaydınız anlardınız demek istediğimi.
Yani diyeceğim o ki arkadaş eğer memur olma gibi bir hayalin varsa gelme bu bölüme. Her kpss döneminde ortalama 20bin kadro açılıyor bu bölüme, minimum 130bin mezun var(resmi olmayan bilgi + yada - olabilir) piyasada.
Bilgisayara yatkınsanız gidin düz lise okuyun mezun olduktan sonra alın bi sertifika sonra çakın bi 80-85 puan gidin memur olun.