Script guzelmis bizde aldik ama destek konusunda 0 lar. Hic bir destek verilmiyor. Botlar calismiyor sunucudandir dediler sunucu sahibimde neyden kaynaklandigini soylesinler yapalim diyor. Limitleri falan yukseltti 3 gundur onla ugrasiyor sunucu sahibim bi turlu cozemedi.
Alan arkadaslarin insallah sorunlari cikmaz, isleri duserse benim gibi parayla rezil olurlar...
Merhaba İlk önce satış konusuna değil şikayetiniz varsa şikayet konusuna mesaj yazacaksınız.
Destek konusuna gelince Script sorunlumu?Sorunlu ise sorunu bizden kaynaklanıyorda destek vermedik ilgilenmedikmi?
Yazılımcı arkadaş sunucuda bir problem olduğunu script dosyaların tüm ayarlarının diğer müşterilerle aynı olduğunu belirtti size ( Kendisi sunucudan anlamak zorunda diye bir kanun yok) zaten sunucundaki kaynaklanan sorunu bilseydi şunu düzelt derdi değilmi?
Buraya bu şekilde mesaj yazarak eline ne geçecek bilmiyorum sana gerekiyorsa kendi sunucumuzdan host sağlarım demiştim ben iyi niyetimi gösterdim ilgilendim bilgim harici konularda malesef destek veremiyorum.
Kolaygelsin