Gözle görülür artışı son 1 ay görürsünüz arkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın. Şimdi konu eksiklerinizi tamamlayın son 2 ay full deneme kasın mümkünse her gün 1 tane..
Katılıyorum.
Ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar.Kazananlar da sizden çok zeki değiller emin olun. O adamların tek avantajı düzenli olarak ders çalışmaları ve test kabiliyetlerinin yüksek olması. Siz konu eksiklerinizi kapatabildiğiniz kadar kapatın. birşeyler başarmak istiyorsanız biraz fedakârlık yapmanız gerekiyor. elinizi ayağınızı çekin bazı şeylerden. Günlük 3 saat internet başındaysanız 2 saate hatta 1 saate indirin. Günlük 2 saat ders çalışmak, test çözmek çok iyidir.
Furkan'ın dediği gibi son 1.5 - 2 ay full deneme kasın. Farklı dershanelerin, farklı yayınevlerinin fasikül halinde denemelerini alın. Zaten 10-15 tane oluyor içlerinde. Her gün 2 farklı yayından deneme çözseniz size çok büyük bir katkı sağlayacaktır.
Ama herşeyden önce insanın kendine güvenmesi gerekiyor.