RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fener kaç yıldız aldıda 15 kere uefayı alıcaktı? hoijdonkmu? ortegamı? anelkamı?

3üde iyi olabilir ama uefayı aldırcak adam değiller.
Zamanında Fenerbahçe yıldızları alırken herkes ağzı açık bizim takım niye alamıyor diye ağlaşıyordu belki hatırlamıyor olabilirsin sen. Senin Anelka'mı diye küçümsediğin adam şuan chelsea'nin banko forveti. Ortega dediğin adam Arjantin milli takımının belkemiğiydi. Pierre'i zaten hiç konuşmuyorum gerek yok.:)) Bu kadar basit ne güzel harcıyorsunuz adamları. :) Bunların dışında kezman, carlos, baliç, okocha bunlar zamanlarının en iyi oyuncularındandır bilgin olmayabilir.

Ben burada sadece beşiktaş adına konuşmuyorum ben Fenerbahçe'liyim Fenerbahçe adına da konuşuyorum farkındaysanız. Yıldız almakla takım olunmuyor. En önemli örneği Real Madrid'dir. Şampiyonlar ligini en son 10 sene önce aldılar. İspanya'da 3 sene önce şampiyon oldular. Ama kadrolarına bakın dünya da bir eşi daha yok. Ama takım değiller sağdan soldan her yerden adam topluyorlar. Bak Barcelona'ya adamların ilk 11'inde ki 8 futbolcu alt yapıdan yetişme. Adamlar sağdan soldan yıldız alalım büyüyelim diye düşünmüyorlar kendileri yıldız yetiştiriyorlar. Türk futbolunun kaybı burada başlıyor işte.