Bu işe girmeni tavsiye ediyorum degil 4 yıl 40 ylda geçse bu işte iyi para var.Burda olumsuz yazı yazan arkadaşları anlayamıyorum.Herkes kendi kısmetini yer.Bu arkadaşımız size rakip olacak diye olumsuz yazmayınız lütfen
Bakın o zaman size bir soru sorayım hergün onlarca firmalar oluyor Resel alıp bu işi yapıyor sonradanda görüyoruz 1-2 ay sonra işte şu firma böyle yaptı söyle yaptı ?
Bu işe girmesini tavsiye ediyorsunuz şimdi size bu işle ilgili bir kaç basit örnek veriyim.
1- Hosting işinde girerseniz kesinlikle sosyal hayatınız denilen birşey kalmayacaktır.
2-Gecenin saat 3-4 gibi güzel uykunuzda aniden telefonunuz çalıyor ve mütşeriniz sizden destek bekliyor !
3- Hiç bir firma hiç kimseyi rakip göremezki ben kendime hiç bir firmayı rakip görmuyorum kul rızkını yer sizinde dediğiniz gibi.
4- Bu işi yapıcaksanız ve müşteri memnuyeti, iyi hizmet kaliteli destek vericekseniz gününüzün en az 14-15 saati nette geçmek zorundadır tabikide bu piyasada tutunana kadar ve bell ibir müşteri kitlesine ulaşana kadar.
5-Herhangi bir sorunda sorunu yapamadıgınız zaman insanı nasıl sinir ettiğini sanırım söylememe gerek yok bilirsiniz.
Bunlar en basit örnek.
hosting işine fazla gecikmeden hatta bu gece gir, süper kazançlı bir iştir, senesi dolmadan kendi evini, spor arabanı alırsın, biraz da piyasada nam salarsan senesi dolmadan yat bile alırsın...
Şimdi sıra size gelelim ben 2004 yılından belli bu işi allaha şükürde kazanıyorum ! 1 yılı dolmadan burak burada yat almayı arabasını alan bir firma tanımam büyük oynamadıktan sonra ! bu işleri o kadar çok kolay sanıyorsunuzki dışarıdan görnüşü çoçuk oyuncağı ama birde içerisine girip yap bakalım ne kadar zor oldugunu ve insanı ne kadar çileden çıkarttıgını görürsünüz.
örnek : 10 TL ye host sattıgınız kişi sizi öyle bir azarlarki sanki sizi 10 TL ile satın alıyormuş gibi duymadıgınız laf kalmaz ama bu işte boynunuz bükük durumda mecburen tamam hocam, tamam kardeşim , tamam beyefendi gibi lafları kullanmak zorunda kalıyorsunuz.
Not: Uzun lafın kısası arkadaşım eğerki giricekseniz bu işe inanın çok kolay olmadıgını tam aksine çok zor olduğunu belirtirim, yinede denemekten birşey kayıp etmezsiniz ufak çaplı bir resel alarakta bu işe başlayabilirsiniz.
İyi forumlar.