Akif95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
günde birkaç saat nete girmesi ve azcıkda sms atması yetiyor

Valla iphone 1.300 TL civarında N8 ise 1.050 TL.. Ben bu telefona bu parayı vereceksem kesinlikle

1. Dayanıklı olmalı - Helikopter camından daha dayanıklı olan ne ?
  2. Şarzı uzun olmalı (n8 de 50 saat kesintisiz müzik dinlenebiliyor) günde ortalama 8 saat müzik dinliyorum en az 1saat konuşmam var ve netede giriyorum msne de face ede internetede.
  3. Görünüşü güzel olmalı (kız gibi incecik telefonlardan nefret ederim) iPhone 4 harika bu konuda
  4. Ekranı oldukça geniş olmalı 3.5 "
  5. Kamerası iyi olmalı (N8 12 MP yaniii ) 5 mp kamera var ama ogatech die kamera var 16 mp bu onlardan daha mı iyi ? Önemli olan LENS!
    [* ]Video çekimi ve izlemesi güzel olmalı HD ve hdr çekim var
  6. Navigasyonu da süper olmalı Daha iyisi yok
  7. Sesi yüksek ve kaliteli olmalı Şartsız!
  8. PC'e, TV'e, otomobile bi şekilde monte edilmeli Edilebiliyor
  9. Dahili hafızası yüksek olmalı, harici hafıza da en azından 16GB desteklemeli
  10. Hızlı internette gezinebilmeli, rahat sms atılabilinmeli, konusurken ses kalitesi süper olmalı, ana ekranı güzel ve özellikli olmalı daha iyisi yok
  11. Ivırına zıvırına para vermemeliyim (zaten bin lira vermisim düssünler artık pesimden )
Yani o kadar para vereceksem bıraksınlarda fonksiyonlu olsun ya.. Ayrıca iphone ve blackberry da güvenlik sorunları olduğunu duydum. İphone de çok oyun oynayınca gözlere zarar verdiğini biliyoruz..

Ben nokia n8 derim. Her iki telefonda elimden geçmiştir ve gözüm kapalı n8 diyorum.
Dahası varsa süper olur.