Şirket size geri iade yapmak zorunda değil. Ben de bunu savunuyorum.

Büyük şirketlerin hiç biri iade yapmaz bu durumda.

Size vps verildiği anda iş biter.

Sizin mesajlarınızı takip ediyorum.

Sürekli bir şeyler alıyorsunuz devrediyorsunuz, vps alıyorusnuz para iadesi istiyorsunuz.

Tutarlı bir yanınızı henüz göremedim.

Ben size vps satmış olsam para iadesi yapmam.

halowen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük firmalar gibi sağlam, güvenilir insanlar, bireyler de var. Karşımdaki dürüstçe işini yapmaya çalıştıktan sonra, ben günün 12 saati ona ulaşabilir, kalan 12 saatte ulaşamaz olsam bile, tutar o adam bana geri döner buyrun bir sorun mu vardı der. Kafasına göre ticket cevaplamak olmaz..

Buyrun ek bilgi; özellikle haksız olduğumu düşünen @IkizTelekom için yazıyorum;
https://www.r10.net/1065245928-post39.html adresindeki mesajda belirttiğim gün geri ödeme talep etmiştim. Tarih 9 aralık 2010.. Bana defalarca yarın denmesine rağmen ödeme yapılmamış, durum canıma tak etmiş.25 aralığa kadar firmaya ulaşma çabalarım sonuç vermemiş, ve konuyu açmış -itrader'ı da vermişim. Hemen ertesi gün ise 26 Aralık 2010 Pazar günü ödeme "kesintili" biçimde yapılmış , kesintiyle ilgili bilgi verimemiş(en azından geri ödenmiş?) ve konuya benim haksız olduğuma dair yorumlarda bulunulmuş.
Şimdi ben kesintileri öğrenmeden önce itrade'ı düzeltmeyeceğim. Düzeltilince ise nötr ve bilgilendirme olarak kalacak. Firmayı savunurken diğer müşteri mesajlarını da incelerseniz sevinirim.

Neyse iş tatlıya bağlandı sayılır. En azından arkadaşın r10 korkusu varmış
Ve herkesin düşündüğünün aksine, 16 yaşında olup baba parası yesem dahi kimsenin ekmek parasında gözüm yok ve yakasına yapışıp müşteri kaybettirmem.
Sadece tükürdüğümü usturuplu tükürür ve yalamamaya çalışırım.
Sevgilerimle.

(cevap panelini açarken aklımda bir kaç şey daha yazmak vardı ancak aşırı yorgun olmakla beraber baş ağrısı/sinüzit/ çektiğimden unuttum gitti bile. imla ve anlatım hataları varsa kusuruma bakmayınız.)