ÜRÜN SATILDI

Arkadaşlar kullanmakta olduğum orjinal nokia n73 telefonumu satıyorum.Gerçekten çok temiz ve tüm parçaları tamamen orjinaldir.Telefonun ilk sahibi benim çalışan aksanında kesinlikle bir sorun yoktur.Orjinallik bakımından her türlü garantiyi veririm.

Avusturyadan gerçek T-mobile mağazasından satın almıştım.Orjinal kapak takılıdır. Yazılımsal olarak ise son sürüm mevcuttur.

Garantisi devam etmemektedir.Fakat faturası bende bulunmakta isteyene gönderirim.

Telefonun internet piyasası 175 20* arası değişmekte fakat ben gerçekten 2 gün içinde 150 lira istiyorum.

Yakında fotoğrafını çekip ekleyeceğim. Alan arkadaşada orjinal şarj aletini orjinal hafıza kartını 1gb hediye olarak vericem.

Tamir görmemiştir.Kesinlikle içi açılmamıştır.İmeisi kayıtlıdır hiç bir sorun çıkartmaz garantisini veririm.

Trader farketmeksizin önce ödeme olarak gönderebilirim.Yahut internetten istediginiz siteden alışveriş yapabilirsiniz o konuda sıkıntınız olmasın.

Telefonun diğer özelliklerini yazmadım sorularınızı konu başlığından sorabilirsiniz.

Fiyat : 150