duman38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir neden yokken sadece 2 gün kullanabildiğim windows vps kapatıldı. ödemenin geri iadesini havale ile bekliyorum garanti bankasından havale işlemi ile yatırdım aynı bankaya geri yatırdığım ücretin kesintisiz havale olarak ödenmesini bekliyorum. dün gönderdim dediği halde aradan 24 saatten fazla zaman geçmesine rağmen ödeme gelmedi. büyük bir meblağ değil uğraşmaya değmez ama ortada birde yalan söylem var.
elitbir böyle işte.... büyük firmadan ufacık bişey için boşu boşuna dünya para istemiyorlar. Onların sabit hatları her zaman açık ve onlarca personeli var...

Ben de zar zor elitbirden iade alabildim. Ticketlarde iade yapamyız dediler, sonra iade şartları veya hizmet sözleşmesi'ni gösterin dedim, e gösteremeyince de mecbur iade yaptılar.

büyük firmalarda da sorun oluyor ancak karşınızda birey değil kurum oluyor. Farkı bu.

Ha bana sorarsanız sen kardeşim bu kadar büyük firmalarla çalısın diyorsun, e peki sen neresiyle çalışıyorsun, maddi durumum büyük firmalarla çalışmaya yetmediği için maalesef hala r10daki bir firmadan hizmet alıyorum...